ARTS
 

Nyheder

SÆLGES / UDLEJES - Peugeot 307 Yokohama Cup racer

26/08/10 - bliv kørende allerede til Grand Prix'et!
Fuldsvejset DTC karrosseri med certifikat, Gruppe N bøsninger i både motor og ophæng, samt 3-vejs KW undervogn. Bilen er tidligere kørt af Bruno Rasmussen og Peter Obel
Læs mere

Mesteren og vicemesteren klar til sæsonstarten

22/04/10 - Sidste års nummer et og to i Advan Cup mesterskabet David Falch og Anders Majgaard, der kørte for Number 1 Racing i to Peugeot 308 EPO1 racere, er nu klar til at tage hul på 2010 sæsonen.
De fortsætter begge hos Number 1 Racing, og det bliver igen i 308 racerne, som ved gårsdagens test på Jyllands-Ringen viste at de stadig var fuldt konkurrencedygtige.
Læs mere

SÆLGES - Peugeot 307 EPO IV til Yokohama Cup

29/03/10 - suverænt den mest vindende Gruppe N bil i Danmark
Karosseriet er lavet ved AMP i Belgien, og er det mest optimale karosse til Advan Cup/Yokohama Cup - selvfølgelig med certifikat!
Bilen er efter 2009 sæsonen blevet totalt renoveret, faceliftet og malet hvid.
Læs mere

SÆLGES - Peugeot 407 S2000 - SOLGT

01/12/09 - ex. David Falch / René Rasmussen
En fin bil til den nye Skandinaviske serie
Peugeot 407 S2000 racer årgang 2007
Læs mere

SÆLGES - Peugeot 407 S2000
DTC, STCC, BTCC eller WTCC

01/12/09 - ex. Kasper Jensen / Klaus Verner
En fin bil til den nye Skandinaviske serie
Peugeot 407 S2000 racer årgang 2007 tilhørende Autoforum Racing team Silkeborg, og dermed den ene af de to nyeste 407'er der er blevet bygget.
Læs mere

SÆLGES - Racertrailer med værksted og køkken

01/12/09 - Autoforum Racing Team Silkeborg sælger deres to etagers Wilson trailer incl. telt på begge sider.
Læs mere

Flotte præmier til vinderne fra Advan Cup

26/11/09 - I forbindelse med DASU’s reception i idrættens hus den 20. november 2009 blev der uddelt pokaler til vinderne i de forskellige kategorier i årets officielle DIF-Danmarksmesterskaber.
Læs mere

Topplaceringer til Jonas D. Larsen

03/11/09 - Number 1 Racing af igen lavet nogle gode resultater, efter at de i år har indgået et samarbejde med en tidligere ARTS motocross kører Jonas D. Larsen der sluttede sin sæson med en samlet 2. plads i DM og en samlet 1. plads i JM/FM i klassen B 125cc.
Jonas D. Larsen rykker i næste sæson op på en Honda CRF 250-4takt, og skal deltage i klasse B144cc samt A DM.
Læs mere

Danmarksmesteren viste sit format i Advan Cuppen

05/10/09 - David Falch kørte sig fra sidste- til andenpladsen i årets sidste løb
Med et Danmarksmesterskab sikkert placeret på kontoen havde David Falch, Roskilde, en klar mulighed for ved DM-Finalen at vise, at han var en værdig mester. Det var ikke nødvendigt at køre efter at score points. Der kunne kæmpes om podieplaceringer.
Læs mere

Number 1 Racing til DM Finale med begge 308'erne

29/09/09 - på Jyllands-Ringen den 3. og 4. oktober
Ved det foregående løb i Advan Cup mesterskabet på Ring Djursland stillede Number 1 Racing op med tre Peugeot 307 racere til deres faste kørere David Falch, Anders Majgaard og Peter Obel. Det skyldes nogle uklarheder omkring det tekniske reglement, i forhold til teamets to nye Peugeot 308 EPO I racere.
De uklarheder er nu ryddet af vejen, bilerne er tjekket endnu en gang, derfor er Falch og Majgaard nu tilbage i de to nye biler til DM Finalen.
Læs mere

Podiepladser og mesterskab til Number 1 Racing

15/09/09 - men også masser af udfordringer
Som bekendt kørte David Falch og Number 1 Racing sig til Advan Cup mesterskabet her i weekenden ved 'Sensommerløbet' på Ring Djursland.
Men derudover havde teamet yderligere tre biler med på banen, de blev kørt af Anders Majgaard, Peter Obel samt Michael Malberg.
Læs mere

Danmarksmester i forklædning

14/09/09 - Ved weekendens 'Sensommerløb' på Ring Djursland sikrede Advan Cup køreren David Falch fra Number 1 Racing sig sejren i mesterskabet, allerede ved årets næstsidste afdelinger, men det har været en 'hård kamp' at nå dertil. David har undervejs mod titlen brugt ikke mindre en tre forskellige biler!
Læs mere

David Falch vandt Danmarksmesterskabet i Advan Cuppen

13/09/09 - Forsigtig weekend gav den tidligere DTC-kører sin første DM-titel i 17 år
I forhold til de seks DM-afdelinger, der var gået forud for weekendens syvende i rækken, var Sensommerløbet målt på enkeltresultater den hidtil dårligste for David Falch, Roskilde. Ikke i et eneste af de to løb på Ring Djursland formåede den sjællandske kører at komme på podiet, ej heller kom han i nærheden af et af de laveste trin.
Læs mere

Number 1 Racing ser fremad

11/09/09 - efter at være frikendt i motorsagen
For Number 1 Racing's sportsdirektør Lars Vendelbo, og de to Peugeot 308 EPO I kørere David Falch og Anders Majgaard, har perioden siden Grand Prix Danmark været en meget uvis tid, da deres motorer blev kendt ulovlige efter løbet. Men nu er teamet blevet frikendt, kørerne får lov til at beholde deres point, og alle har valgt kun at se fremad, frem for at 'begrave' sig i fortiden.
Læs mere

Stefan Kaas Racing Team deltager i 12H Hungary

11/09/09 - Stefan Kaas Racing Team melder sig nu under fanerne med deltagelse i 12H løbet på Hungaroring d. 9. og 10. oktober 2009. Denne gang dog ikke i en Mini, som ellers har været teamets varemærke, men der i mod i en BMW M3 E46, som teamet lejer af samarbejdspartneren, Number 1 Racing.
Læs mere

Number 1 Racing får teltet fyldt

20/08/09 - og det endda på mere end en måde
Her i weekenden afvikles det nok største asfaltbane arrangement i løbet af sæsonen - Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen - og weekenden bliver også en af de største for Number 1 Racing. Det gælder både i antal biler i teamteltet samt på mængden af gæster.
Læs mere

Både top og bund resultater til Number 1 Racing

11/08/09 - Efter de flotte resultater både ved det foregående løb, samt ved testen i sidste uge var forventningerne høje i Number 1 Racing inden weekendens Padborg Super Prix på Padborg Park.
Men weekenden udviklede sig meget forskelligt for teamets tre kørere David Falch, Anders Majgaard og Peter Obel, men der kom både podieplaceringer og mange point med hjem fra Danmarks sydligste racerbane.
Læs mere

Dramatiske løb i Advan Cuppen på Padborg Park

10/08/09 - Peter Olsen og Anders Majgaard sejrede i løb præget af frafald
Peter Olsen, Havdrup, og Anders Majgaard, Søborg, endte som sejrherrerne i de to løb for Advan Cuppen, der søndag blev kørt på Padborg Park, men alligevel kunne David Falch, Roskilde, takket være to podieplaceringer udbygge sit forspring i kampen om Danmarksmesterskabet for de serienære standardvogne.
Læs mere

Padborg Super Prix - Advan Cup - Heat 2

09/08/09 - Anders Majgaard vidner andet heat, foran Jesper Sylvest og David Falch.
Læs mere

Padborg Super Prix - Advan Cup - Heat 1

09/08/09 - Peter Olsen vinder første heat, foran David Falch og Anders Christensen.
Læs mere

Number 1 Racing klar til efterårs sæsonen

05/08/09 - Top placeringerne skal forsvares
Efter en lang sommer pause skal deltagerne i Advan Cup mesterskabet, deriblandt selvfølgelig også Number 1 Racing og deres tre kørere - David Falch, Anders Majgaard og Peter Obel - nu til at tage hul på efterårssæsonen.
For at være så velforberedte som muligt, var teamet i går på Padborg Park for at teste til weekendens løb - Padborg Super Prix 2009 - der skal køres på samme bane.
Læs mere

Anders Majgaard kørte ny model til sejr

01/07/09 - Den tidligere gokartkører sikrede den første Advan Cup-sejr til Peugeot 308
Anders Majgaard, Søborg, sikrede sig søndag en plads i historiebøgerne, når de engang skal skrives for Advan Cuppen – klassen for de serienære standardvogne. Den tidligere gokartkører blev nemlig den seneste vinder af et løb i den tætte og hårde klasse, men ikke nok med det. Hans debutsejr blev samtidig også en debutsejr for en ny bilmodel, idet det var første gang, at Peugeots nye 308-model har vundet et løb i Advan Cuppen
Læs mere

Dobbelt sejr til 308'erne

29/06/09 - første gang de var på banen sammen!
Advan Cup teamet 'Number 1 Racing', samt deres mekanikere og kørere, fik ved weekendens løb på Jyllands-Ringen fuld tilbagebetaling for de mange timers arbejde med opbygningen af de to nye Peugeot 308 EPO I racere.
Anders Majgaard og David Falch kørte en flot dobbeltsejr hjem i det første af løbene ved 'Juni løbet'.
Læs mere

David Falch: ”Nu satser vi”

25/06/09 - Den mesterskabsførende stiller op i sin nye bil ved Bilen Juniløbet
Man kommer ikke udenom, at bilsporten er en af de sportsgrene, hvor materiellet spiller den største rolle, når det gælder chancerne for et topresultat. Devisen er kort og godt, at jo mere moderne materiellet er, desto bedre er mulighederne for sejr.
Læs mere

Vendelbo tilbage i Mini'en

04/06/09 - Selv om det er et stort arbejde at være teamejer og sportsdirektør i 'Number 1 Racing', der i år indsætter tre biler i Advan Cup mesterskabet, har Lars Vendelbo dog også tid til selv at køre race. Og den kommende weekend skal han på banen i anden afdeling af Danish Endurance Championship.
Læs mere

Det så rigtig godt ud for Number 1 Racing

26/05/09 - men så kom uheldene bare væltende ned over teamet
Weekendens Padborg Open så ud til at skulle blive en rigtig god weekend for Number 1 Racing og deres tre kørere i Advan Cup mesterskabet, de var lige fra starten med helt fremme og kørte nogle flotte tider - topresultaterne 'lå og lurede' forude, men så ......
Læs mere

Uheldig forberedelse til Padborg Open

21/05/09 - Hvis det gamle ordsprog "En dårlig generalprøve er lig med en god premiere" også gælder inden for motorsportens verden, så bliver denne weekends Padborg Open en stor succes for Number 1 Racing, der i tirsdages havde den mest uheldige generalprøve (testdag) man kan tænke sig.
Læs mere

Forsvarer mesterskabsføringen i reservebilen

20/05/09 - David Falch går på Padborg Park efter nye sejre i en bil, han ikke skulle have kørt
Da David Falch, Roskilde, besluttede sig til at gøre comeback til Advan Cuppen, hvor han tidligere har fejret utallige triumfer, skulle det gøres med manér. Beslutningen blev taget om at få bygget en helt ny Peugeot 308 for virkelig at sætte præg på klassen for de utunede standardvogne.
Læs mere

Nyt teamnavn fejret med masser af point

11/05/09 - samt føring i mesterskabet
Lars Vendelbo fra LV Motorsport og Gert Koustrup fra Team Go Racing præsenteret i forbindelse med 'Åbningsløbet' på Jyllands-Ringen her i weekenden et nyt teamsamarbejde under navnet "Number 1 Racing", hvis hovedopgave i år er indsættelsen af tre biler i Advan Cup mesterskabet kørt af David Falch, Anders Majgaard og Peter Obel - og de tre fejrede det nye team med masser af point.
Læs mere

David Falch udbyggede sin mesterskabsføring

11/05/09 - Peter Olsen blev sæsonens anden løbsvinder i Advan Cuppen
For en uge siden vendte David Falch, Roskilde, tilbage til Advan Cuppen for fuld musik. Med en reservebil, som han end ikke havde haft lejlighed til at teste med, gjorde han comeback i klassen for de serienære standardvogne, og han endte med at score maksimumpoints til Danmarksmesterskab med både pole position og to sejre.
Læs mere

Ingen tid til at hvile på laurbærrene

08/05/09 - For anden weekend i træk skal Advan Cup-kørerne dyste på FDM Jyllandsringen
I søndags tyvstartede deltagerne i klassen for de gadebaserede standardvogne – Advan Cup – på deres 2009-sæsonen. På FDM Jyllandsringen blev de to første løb kørt i kampen om årets Danmarksmesterskab, og det blev en halvfugtig affære, hvor det lykkedes David Falch, Roskilde, at kæmpe sig i front i begge løb, der blev afviklet.
Læs mere

Føringen skal forsvares

07/05/09 - Efter de to første Advan Cup afdelinger i år, der blev kørt på Jyllands-Ringen sidste weekend, indtager LV Motorsport nu de to første pladser i mesterskabet. Det er teamets to Peugeot 307 kørere, David Falch og Peter Obel, der indtager henholdsvis 1. og 2. pladserne.
Læs mere

Pokaler i første forsøg

04/05/09 - Optakten til weekendens premiere i Advan Cup mesterskabet var både hektisk og dramatisk for LV Motorsport, som nærmest har arbejdet i døgndrift for at alt skulle blive klar til sæsonstarten, og med en super indsats fra en af teamets store sponsorer lykkedes det at få alle tre biler på banen, samt ikke mindst at tage pokaler med hjem.
Læs mere

David Falch gjorde rent bord i Advan Cup-comeback

03/05/09 - Den tidligere DTC-kører vandt premieren for de serienære standardvogne
Klassen for de gadebaserede standardvogne, Advan Cup, tog søndag hul på sæsonen. På FDM Jyllandsringen blev årets første afdeling kørt, og det blev en søndag, der i den grad blev præget af en kører. David Falch, Roskilde, kom, så og sejrede nemlig i sin comebackweekend.
Læs mere

Jyllands-Ringen - race 2

03/05/09 - Peugeot køreren David Falch fra LV-Motorsport kørte sig flot op på 1. pladsen, og krydsede målstregen som den første ud af en kvartet af Peugeot 307 kørere.
På 2. og 3. pladserne kom den tidligere mester Kim Lun Johansen samt Bruno Rasmussen.
Læs mere

Jyllands-Ringen - race 1

03/05/09 - Starten på weekendens første Advan Cup løb var utrolig spændende, med en utroligt hurtigstartende Bruno Rasmussen som første mand ind i svinget for enden af langsiden. Et par omgange senere var det og manden der startede fra pole position - David Falch -der var forrest, og den føring holdt han frem til målstregen.
Læs mere

Jyllands-Ringen - kvalifikation

03/05/09 - Peugeot 307 kørerne dominerede dagens kvalifikation for Advan Cup deltagerne i forbindelse med Ferrari Weekenden på Jyllands-Ringen. De besatte de første seks pladser med David Falch fra LV-Motorsport som den hurtigste af dem henholdsvis 0,824 og 1,020 sekund bag Falch kom Peter Obel og Bruno Rasmussen på 2. og 3. pladserne.
Læs mere

Sponsor redder sæsonpremieren

01/05/09 - Der har de sidste måneder hersket stor travlhed hos LV-Motorsport, hvor man har arbejdet hårdt på at få de to nye Peugeot 308 EPO I racere klar til sæsonpremieren denne weekend, men tekniske drillerier med nogle af de elektriske komponenter der er blevet leveret til bilerne har forsinket projektet, samt stillet teamets trofaste mekanikere overfor store udfordringer.
Læs mere

SOLGT - Peugeot 307 EPO DTC - ex. David Falch

24/04/09 - Autoforum Racing Team Silkeborg's Peugeot 307 EPO DTC racere, der tidligere blev kørt af David Falch sælges., de kan erhverves enten enkeltvis eller samlet.
Læs mere

Falch tilbage i Advan Cup

09/03/09 - sammen med LV-Motorsport
I racerværkstedet hos LV-Motorsport arbejdes der på højtryk med de to nye Peugeot 308 EPO I racere, de skal i den kommende sæson indsættes i Advan Cup mesterskabet, og sportsdirektør Lars Vendelbo er nu glad for at kunne præsentere kører nummer to til at sidde i dem.
Læs mere

Arbejdet skrider frem, og første kører er på plads

02/03/09 - Selv om der endnu er ret stille omkring dansk motorsport og 2009 sæsonen, er der nogle teams der arbejder på højtryk, heriblandt er LV Motorsport. Teamet vender denne sæson tilbage som selvstændigt team i Advan Cup mesterskabet, og arbejdet med de nye biler skrider planmæssigt frem.
Læs mere

Det gamle vinderteam genopstår

26/01/09 - Sammen med starten på motorsportsåret 2009 genopstår et af de mest succesrige og vindende teams i Gruppe N's historie - LV-Motorsport - der blandt andet satte sig på både guld-, sølv- og bronzemedaljerne i 2004.
Læs mere

Dubai 24H - resultatliste

10/01/09 - 3. plads til Kurt Thiim
Land Motorsport 2 teamet kørte deres Porsche 997 GT3 Cup racer over målstregen som vindere efter 24 timer og 573 omgange på Grand Prix banen i Dubai. De vandt løbet med en margen på 49,676 sekunder foran BMW Z4 M Coupé'en fra Al Faisal Racing 1 teamet.
Læs mere

Dubai 24H - stillingen efter 20 time

10/01/09 - 3. plads til Kurt Thiim
Den førende bil i 24-timers løbet i Dubai - Al Faisal Racing 1 raceren med #69 en BMW Z4 M Coupé - har efter 20 timer tilbagelagt 471 omgange, og de er nu 1 omgang foran Porsche 911 GT3 raceren fra ARC Bratislava der indtager 2. pladsen. På 3. pladsen ligger Porsche 997 GT3 Cup raceren fra Besaplast Racing Team der blandt andet har Kurt Thiim i kører besætningen, de har kørt 469 omgange.
Læs mere

Dubai 24H - Stefan Kaas Racing Team udgået

10/01/09 - 24-timers løbet i Dubai har krævet sit første dansk 'offer', det var BMW Mini'en fra Stefan Kaas Racing team, motoren i den ellers så stabile bil har givet op!
Læs mere

Dubai 24H - Stefan Kaas Racing Team på banen igen

09/01/09 - Efter en ihærdig indsats fra Stefan Kaas Racing Team's mekanikere, er BMW Mini'en igen blevet køreklar, og teamet har netop sendt den på banen igen med Lars Vendelbo rattet.
Læs mere

Dubai 24H - Stefan Kaas Racing Team påkørt

09/01/09 - Efter at være blevet påkørt af en Porsche ude på banen, er BMW Mini'en fra Stefan Kaas Racing Team nu bragt tilbage til pitten, hvor man blandt andet kunne konstaterer at ser var knækket en trækstang.
Læs mere

Dubai 24H - time 5 og 6

09/01/09 - Det er blevet mørkt i Dubai, og uheldigvis for en af de danske deltagere, har heller ikke den periode været forskånet for uheld. Al Faisal Racing 1 fører nu løbet, de har tilbagelagt 133 omgange.
Læs mere

Dubai 24H - time 3 og 4

09/01/09 - Stillingen efter 4 timer
Cirke 30 minutter inde i denne køreperiode ramte bil nummer 55 pitmuren på langsiden, hvilket har påvirket løbet lige til klokken 15:52 - det var en såkaldt 'code 60' på banen som betød en maksimal fart på 60 km/t.
Læs mere

Dubai 24H - de første 2 timer

09/01/09 - 24-timers løbet i Dubai er nu godt i gang, og bedst fra start kom Porsche raceren fra Autorlando Sport med blandt andet Allan Simonsen om bord - de var forrest efter den første omgang på Grand Prix banen i Dubai, og denne placering har de fastholdt de første to timer = 46 omgange.
Læs mere

Dubai 24H - kvalifikation

09/01/09 - Allan Simonsen på pole position
Kurt Thiim nummer 20
Stefan Kaas Racing Team nummer 66
(opdateret kl. 10:00)

Ikke overraskende var det et par Porsche 997 GT3 RSR fra den store gruppe A6 som besatte de to første pladser på startgridden til 24-timers løbet i Dubai, der starter senere på dagen.
Læs mere

Langt væk hjemmefra

08/01/09 - Stefan Kaas Racing Team er nu ankommet til Dubai og deres BMW Mini er blevet klargjort efter den lange rejse, og har trillet de første meter under de lune himmelstrøg.
Læs mere

Højris sygemeldt

24/12/08 - Efter at være blevet nummer 5 i dette års Advan Cup mesterskab, har Autoforum Racing Team Silkeborg køreren Lars Højris Nielsen set frem til 2009, hvor han gerne skulle kæmpe med om mesterskabet - men de planer har nu desværre taget en ny drejning!
Læs mere

ARTS siger tak for i år

18/11/08 - og tak for denne gang
I de fire sæsoner som Autoforum Racing Team Silkeborg har deltaget i Danish Touringcar Championship, har 2008 sæsonen nok været den med de største udfordringer - omend på nogle helt andre områder end man hidtil har været vant til.
Læs mere

ARTS vinder igen

14/10/08 - ARTS & Silkeborg Motor Sport løber sammen med Guldet i Hold DM
Kevin Verner og Jonas D. Larsen vinder Hold DM i motocross 2008 i 85cc klassen, sidste de 2 vandt dette mesterskab sammen var i 2005, hvor de deltog i klasse 65cc.
Læs mere

Lars Højris endte i top-5

13/10/08 - Så er sæsonen overstået i Advan Cup og Lars Højris kan køre Peugeot'en i garagen for i år. Lars sluttede sæsonen på den samlede 5. plads i mesterskabet, hvilket passer rigtig godt sammen med ambitionerne fra sæsonstarten.
Læs mere

David Falch's comeback

13/10/08 - i Danish Touringcar Championship
David Falch, der denne sæson har deltaget i den nye Peugeot 207 Spider Cup for Team Jobcar Racing, hvor han sluttede mesterskabet på 3. pladsen, var denne weekend tilbage i sit gamle team - Autoforum Racing Team Silkeborg - for at køre den ene af deres Peugeot 407 DTC racere ved DM Finalen på Jyllands-Ringen.
Læs mere

Skuffet David Falch tager et løb mere

06/10/08 - DM Finalen køres i DTC klassen
Efter mange tekniske drillerier på Team Jobcar Racing's Peugeot 207 Spider, så David Falch frem til en fejlfri Endurance Finale på Padborg Park, hvor der skulle gøres et forsøg på at snuppe 2. pladsen i mesterskabet.
Læs mere

Arts løber med guldet, sølvet og bronzen igen

06/10/08 - ved Jydsk/Fynsk mesterskab
Igen var det Autoforum Racing Team Silkeborg som tog alt metallet i motocross. I weekenden var der afslutning på Jydsk/Fynsk mesterskabet for fire af teamets kører, i B85 Open var det Kevin Verner, Daniel Randrup, Jonas D. Larsen samt Rasmus Nielsen.
Læs mere

'Trulli' på banen igen

30/09/08 - Den kommende weekend får sportsdirektør Lars 'Trulli' Vendelbo fra Autoforum Racing Team Silkeborg sit comeback som aktiv kører, det sker i forbindelse med Danish Endurance Championship løbet på Padborg Park.
Læs mere

En hård weekend, med store udfordringer

23/09/08 - Efter blot en enkelt testdag med deres to nye kørere vendte Autoforum Racing Team Silkeborg tilbage til Danish Touringcar Championship i forbindelse med weekenden 'Padborg Super Prix' på Padborg Park.
Læs mere

Højris var cool

22/09/08 - I den forgangne weekend blev der igen kørt race på Padborg Park, hvor det denne gang gjaldt Padborg Super Prix. Det var næstsidste race weekend i Advan Cup'en, og Lars Højris var sammen med Autoforum Racing Team Silkeborg fuldstændig klar til at køre en masse point hjem.
Læs mere

Højris gav den gas

18/09/08 - Efter den skuffende weekend på Sturup Raceway for små 14 dage siden, har der hersket stor travlhed på værkstedet hos Lars Højris og Autoforum Racing Team Silkeborg.
"Motoren har være til renovering, men den er nu tilbage i bilen, og køre bedre end nogensinde" - siger Lars Højris.
Læs mere

ARTS med fuldt program

16/09/08 - til Padborg Super Prix den 20. og 21. september
Efter et par løbsweekender med kun en enkelt bil i Danish Touringcar Championship feltet, stiller Autoforum Racing Team Silkeborg denne weekend til start med begge deres Peugeot 407 racere.
Læs mere

Højris kommer med topshinet bil

16/09/08 - I den kommende weekend skal Lars Højris igen på banen i Advan Cup mesterskabet, denne gang gælder det Padborg Super Prix. Lars kommer med en gennemrenoveret bil, efter en uheldig weekend på Sturup Raceway for 14 dage siden.
Læs mere

Højris bliver klar til Padborg Super Prix

12/09/08 - Under det afsluttende løb i Advan Cup på Sturup Raceway sidste weekend var Lars Højris lidt uheldig. Han kom ud og ride på en curb, der rev bundkaret op på hans Peugeot 307 EPO III. Det betød at han udgik af løbet ,og det var i sig selv ikke det bedste der kunne ske for ham.
Læs mere

Højris kæmpede sig igennem weekenden

09/09/08 - Selv om Lars Højris kom til Sturup Raceway med en ny trimmet Peugeot 307 EPO III, var han klar over at det ville blive en svær weekend med 60 kilo succesballast i bilen, men på den anden side vidste han også, at kom han igennem kvalifikationen lørdag eftermiddag med et fornuftig resultat, så var vejen måske banet for et godt resultat.
Læs mere

Granlund springer en løbsweekend over

04/09/08 - Når Danish Touringcar Championship deltagerne den kommende weekend stiller til start i 'Copenhagen Racing Grand Prix' på Sturup Raceway, bliver det uden Peugeot køreren Petter Granlund fra Autoforum Racing Team Silkeborg.
Læs mere

Højris vil kæmpe med ”overvægt”

03/09/08 - I den kommende weekend skal Advan Cup køreren Lars Højris på banen igen. Han skal ud følge succesen op fra Grand Prix Danmark, hvor der kom masser af gode point med hjem. Derfor er forventningerne høje nu hvor der skal køres på Sturup Raceway i Sverige.
Læs mere

ARTS løber med guldet, sølvet og bronzen

03/09/08 - i Dansk Mesterskab
Autoforum Racing Team Silkeborg er ikke bare til bil race, teamet består også af 7 motocross kører, i weekenden var der afslutning i Danmarksmesterskabet for fire af teamets kører, i B85 Open var det Kevin Verner, Daniel Randrup samt Jonas D. Larsen og i B85 Lav var det Jeppe Sten.
Læs mere

Grand Prix'et endte i en støvsky

19/08/08 - Alle i Autoforum Racing team Silkeborg så frem til Grand Prix Danmark der blev kørt på Jyllands-Ringen denne weekend, her skulle opgraderingerne på Peugeot 407 raceren stå sin prøve, men desværre endte løbet lidt for tidligt for teamet og dets norske kører Petter Granlund.
Læs mere

Højris tog både en sejr, og en masse point

19/08/08 - ved Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen
Det har været en helt igennem fantastisk Grand Prix weekend for Lars Højris, og han ligger nu på den 5. plads i Advan Cup’en, som var hans mål inden sæsonstarten.
Læs mere

Højris går efter en top placering

13/08/08 - I den kommende weekend genoptages sæsonen i Advan Cup'en, og Lars Højris og Autoforum Racing Team Silkeborg har holdt sommerferie på den samlede 5. plads i mesterskabet, sammen med Ole Luton. Nu skal den top trimmede Peugeot 307 EPO III til Jyllands-Ringen hvor løbsweekend i mesterskabet køres på fredag, lørdag og søndag.
Læs mere

ARTS starter efterårssæsonen med én bil

11/08/08 - Jyllands-Ringen lægger den kommende weekend asfalt til et af årets store højdepunkter inden for dansk motorsport - Grand Prix Danmark - hvor Autoforum Racing Team Silkeborg stiller til start med en bil i Danish Touringcar Championship.
Læs mere

Højris gør sig klar til at genoptage sæsonen

11/08/08 - Op til sommerpausen fik Lars Højris' Advan Cup racer en hård medfart, og selv om han har holdt en god sommerferie, så har arbejdet ikke ligget helt stille på værkstedet. Bilen har været igennem den helt store tur, hvor alt er gennemgået, og alle defekte dele er blevet udskiftet.
Læs mere

Højris' Advan Cup racer udstilles

03/07/08 - på Landsskuet i Herning
I den kommende weekend er der Landsskue i Herning, og her kan du komme helt tæt på Lars Højris’ Advan Cup racer. Bilen kan ses på Byggeri & Tekniks stand i Messecenter Herning fredag, lørdag & søndag, hvor man også kan vinde billetter til et VIP arrangement hos Autoforum Racing Team Silkeborg til en DTC weekend.
Læs mere

Uheldig weekend for Højris

01/07/08 - I den forgangne weekend blev der kørt race på Padborg Park og det betød også at Advan Cup kørerne igen skulle på banen. Inden weekenden havde Lars Højris været ude og teste lidt på banen, så han burde være klar til udfordringerne.
Læs mere

UDLEJES - Vil du være DTC kører

01/07/08 - så er chancen der nu!
Autoforum Racing Team Silkeborg tilbyder nu udlejning af den ene af deres to Peugeot 407 DTC racere.
Læs mere

Granlund holder sommerferie på 7. pladsen

30/06/08 - i DTC privat cup mesterskabet
Med weekenden Padborg Open bag sig, går Danish Touringcar Championship køreren Petter Granlund og Autoforum Racing Team Silkeborg nu til en velfortjent sommerpause, hvilket sker med Petter på en delt 7. plads i privat cup mesterskabet.
Læs mere

ARTS køreren Granlund til Padborg Open

26/06/08 - Weekenden står på DTC løb på Padborg Park og Autoforum Racing Team Silkeborg stiller til start med den norske kører Petter Granlund i Danish Touring Championship, teamets anden bil bliver heller ikke luftet denne gang
Læs mere

Lars Højris glæder sig

24/06/08 - I den kommende weekend køres 4. afdeling i årets Advan Cup, hvor Lars Højris er placeret på en øjeblikkelig 4. plads, men det skal der laves om på, for han har sammen med Autoforum Racing Team Silkeborg store ambitioner.
Læs mere

Højris fik værdifulde point med hjem

10/06/08 - Så blev det igen tid til en afdeling af Advan Cup’en, denne gang gjaldt det Juniløbet på Jyllands-Ringen. Lars Højris Nielsen var helt klar til at tage udfordringerne op, med en bil der var trimmet af Autoforum Racing Team Silkeborg til at levere varen.
Læs mere

Flere point til Granlund

09/06/08 - Norske Petter Granlund der denne weekend ved 'Juniløbet' på Jyllands-Ringen var ene om at repræsentere Autoforum Racing Team Silkeborg, havde igen en weekend hvor han scorede gode point til Danish Touringcar Championship's privat cup mesterskab.
Læs mere

Granlund alene igen

04/06/08 - Den kommende weekend køres 'Juniløbet' på Jyllands-Ringen, hvor Autoforum Racing Team Silkeborg stiller til start med en enkelt bil i Danish Touringcar Championship, den bliver kørt af norske Petter Granlund.
Læs mere

Lars Højris vil høste point

03/06/08 - Lars Højris skal i den kommende weekend igen til Jyllands-Ringen for at deltage i Advan Cup klassen. Det gælder sæsonens 3. raceweekend, og Lars tager til Resenbro for at score mange point.
Læs mere

Granlund alene på banen for ARTS

20/05/08 - Autoforum Racing Team Silkeborg stillede kun op med en af deres Peugeot 407 racere, til Danish Touringcar Championship løbene på Ring Djursland i weekenden, den blev kørt af norske Petter Granlund.
Læs mere

Lars Højris - up's and down's

19/05/08 - Lars Højris var opsat på at give fuld gas fra start under weekendens Advan Cup løb på Ring Djursland, han var fuld af gåpå mod, og han havde troen på at der ville komme point med hjem efter denne weekends løb.
Læs mere

ARTS teamet halveret denne weekend

15/05/08 - Når deltagerne i Danish Touringcar Championship i weekenden kører ud på Ring Djursland, bliver det kun med den ene af de to Peugeot 407 racere fra Autoforum Racing Team Silkeborg.
Læs mere

ARTS drager mod Djursland

14/05/08 - Når Danish Touringcar Championship (DTC) deltagerne den kommende weekend stiller til start på Ring Djursland, er det selvfølgelig med Autoforum Racing Team Silkeborg med på startlinien, med kørerne Petter Granlund og Ronni Jensen.
Læs mere

Noget at leve op til

14/05/08 - på Ring Djursland
Lars Højris Nielsen fik en flot debut hos Autoforum Racing Team Silkeborg, hvor han den første weekend han kørte for dem i Advan Cuppen satte hurtigste tid i træningen, men den kommende weekend får han noget at leve op til.
Læs mere

Lars Højris Nielsen giver den gas

06/05/08 - Lars er ikke ny i Advan Cup klassen, han kørte sidste sæson i en Peugeot 206 i Advan Cup hos Team Lund, men i år skifter han til Autoforum Racing Team Silkeborg hvor han kører i en Peugeot 307 EPO II, og det er en kombination der virker!
Læs mere

ARTS's åbningsløb på Jyllands-Ringen

06/05/08 - Åbningsløbet på Jyllands-Ringen her i weekenden var debutløb for de to nye DTC kørere i Autoforum Racing Team Silkeborg - Petter Granlund og Ronni Jensen.
Læs mere

ARTS sæson debut

29/04/08 - ved DTC præsentationen på Jyllands-Ringen
Grundet problemer hos en underleverandør, fik de to Autoforum Racing Team Silkeborg kørere deres første testomgange i teamets Peugeot 407 racere i weekenden, i forbindelse med DTC seriens præsentation og fællestest på Jyllands-Ringen.
Læs mere

Hold øje med Højris

29/04/08 - Efter en enkelt sæson i en Peugeot 206 i Advan Cuppen, er Lars Højris Nielsen i år skiftet over i en 307 EPO II racer fra Autoforum Racing Team Silkeborg, og der er nu kommet helt anderledes fart over feltet.
Læs mere

DTC-feltet holder generalprøve før sæsonstart

22/04/08 - I weekenden pudser DTC-kørerne formen af på FDM Jyllandsringen
En uge inden den officielle start på årets Danish Touringcar Championship deltager størstedelen af 2008-feltet i en generalprøve, hvor de får optimale betingelser for at pudse formen af og måske finde de sidste tiendedele af et sekund, som kan blive afgørende for, hvor i feltet de kommer til at befinde sig.
Læs mere

Guldfugl til ARTS

03/04/08 - Autoforum Racing Team Silkeborg har nu deres anden kører klar til Peugeot 407 racerne, hvor de fortsætter traditionen fra sidste sæson, og sætter den regerende Renault Clio Cup mester i bilen.
Læs mere

Højris' første test i 307 EPO raceren

28/03/08 - Advan Cup køreren Lars Højris Nielsen, der i år er skiftet over under Autoforum Racing Team Silkeborg's vinger, kørte i går sin første test med den Peugeot 307 EPO II racer han skal køre denne sæson.
Læs mere

Højris skifter både bil og team

10/03/08 - men forbliver i samme klasse
Advan Cup køreren Lars Højris Nielsen fra Struer skifter efter en enkelt sæson i Advan Cuppen både bil og team, men han fortsætter dog i klassen endnu en sæson.
Læs mere

Første ARTS kontrakt på plads

07/03/08 - Autoforum Racing Team Silkeborg skrev i går kontrakt med den ene af de to kørere til teamets Peugeot 407 racere til Danish Touringcar Championship 2008.
Læs mere

Kasper Jensen stikker af

11/12/07 - i Danish Race League
Anden afdeling af Danish Race League, DRL, er netop afviklet, og som i sæsonpremieren på Curitiba, er det DTC-køreren Kasper Jensen, der løber med en dobbeltsejr.
Læs mere

Casper Lind Poulsen måtte stoppe på halvvejen

06/12/07 - Til 2007 sæsonen skiftede Casper Lind Poulsen Advan Cup klassen ud med Clio Cup klassen, han fortsatte dog med at køre for Autoforum Racing Team Silkeborg.
Læs mere

Autoforum Racing Team Silkeborg's 2007 sæson

23/11/07 - 2. halvdel
Selvom første halvdel af sæsonen havde budt på mange genvordigheder, samt en god portion uheld, var moralen høj i Autoforum Racing Team Silkeborg, da de gik igang med anden halvdel af sæsonen 2007 i Danish Touringcar Championship.
Læs mere

Autoforum Racing Team Silkeborg's 2007 sæson

21/11/07 - 1. halvdel
Autoforum Racing Team Silkeborg valgte til 2007 sæsonen at stille til start med to helt nye racere, derfor blev teamets hidtidige Peugeot 307 EPO modeller udskiftet med to fabriksnye Peugeot 407 racere.
Læs mere

Dobbeltsejr til Kasper Jensen

20/11/07 - sender DTC-køreren i spidsen af DRL
Første afdeling af Danish Race League (DRL) WTCC-mesterskab i pc-spillet Race 07 er nu afviklet. Efter de to løb på brasilianske Curitiba, er det den regerende mester Kasper Jensen, der ligger i spidsen af tabellen.
Læs mere

Kør mod de kendte i Herning

22/10/07 - Mange tager til Herning for at 'Køre med de kendte' i forbindelse med udstillingen 'Biler for Alle' den kommende weekend, men muligheden er der også for det modsatte 'Kør mod de kendte'.
Læs mere

DM Finalen en trist affære for ARTS teamet

16/10/07 - Årets sidste løb i Danish Touringcar Championship - DM Finalen på Jyllands-Ringen - blev bestemt ikke nogen dans på roser for de tre kørere fra Autoforum Racing Team Silkeborg, den bød på mere hårdt arbejde til pitfolkene, end den bød på race til kørerne!
Læs mere

Falch kører sit sidste DTC løb

11/10/07 - ved DM Finalen på Jyllands Ringen
Autoforum Racing Team Silkeborg køreren David Falch kører den kommende weekend sit sidste løb i Danish Touringcar Championship, når han kører ud på Jyllands Ringen for at deltage i DM Finalen.
Læs mere

Ronnie Jensen virkelig tændt

05/10/07 - forud for DM Finalen
Efter at have fået sin debut i Danish Touringcar Championship ved det foregående løb på Padborg Park, ser Autoforum Racing Team Silkeborg køreren Ronni Jensen nu frem til DM Finalen på Jyllands-Ringen.
Læs mere

David Falch finale klar

04/10/07 - Danish Touringcar Championship nærmer sig nu sæsonens sidste løbsweekend, hvor Autoforum Racing Team Silkeborg køreren David Falck håber på, at kunne slutte med et flot resultat.
Læs mere

Kasper Jensen er godt kørende i øjeblikket

03/10/07 - og håber på podieplacering ved DM Finalen
Efter en noget uheldig afslutning på Padborg Super Prix, ser Kasper Jensen fra Autoforum Racing Team Silkeborg nu frem mod DM Finalen på Jyllands-Ringen, hvor årets sidste afdeling i Danish Touringcar Championship køres.
Læs mere

Svær weekend for ARTS

25/09/07 - på Padborg Park
For første gang i Autoforum Racing Team Silkeborgs historie, stillede de denne weekend til start med tre biler i Danish Touringcar Championship, to Peugeot 407 modeller samt en 307 model.
Læs mere

ARTS med 3 biler i DTC

18/09/07 - For kun en ugestid siden stod Autoforum Racing Team Silkeborg køreren Kasper Jensen øverst på podiet i DTC Privat Cuppen ved Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen, nu er det atter tid til en ny afdeling i mesterskabet, denne gang på Padborg Park.
Læs mere

ARTS øverst på podiet

10/09/07 - i DTC privat Cuppen
Weekendens Grand Prix Danmark 2007 på Jyllands-Ringen udviklede sig meget forskelligt for de to Autoforum Racing Team Silkeborg kørere, Kasper Jensen og David Falch, der stillede op i Danish Touringcar Championship serien med teamets to Peugeot 407 racere.
Læs mere

Jakob er godt tilfreds med debut’en

10/09/07 - Jakob Sund debuterede denne weekend hos Autoforum Racing Team Silkeborg i Casinoportalen Clio Cup og hans forventninger var moderate, så på den baggrund kan han kun være tilfreds med weekenden i hans Renault Sport Clio.
Læs mere

Positiv test giver forventning om gode resultater

05/09/07 - ved Grand Prix Danmark for ARTS teamet
De to Autoforum Racing Team Silkeborg kørere, David Falch og Kasper Jensen, testede ´tirsdag på Jyllands-Ringen som forberedelse til den kommende weekends Grand Prix Danmark 2007, der skal køres på samme bane.
Læs mere

Gode resultater til ARTS

20/08/07 - men også problemer
Det blev endnu en meget blandet weekend for de to kørere fra Autoforum Racing Team Silkeborg, David Falch og Kasper Jensen, som både oplevede op- og nedture ved August-løbet på Padborg Park.
Læs mere

Efterårssæsonen står for døren

14/08/07 - Autoforum Racing Team Silkeborg har brugt den lange sommerpause i Danish Touringcar Championship, til at få rettet racerne op, malet og dekoreret dem igen og ordne den almindelige løbende vedligeholdelse.
Læs mere

Casper Lind Poulsen stopper som Clio Cup kører

08/08/07 - men forbliver i Autoforum Racing Team Silkeborg
Efter en sucessrig sæson i Advan Cup sidste år, hvor han var tæt på at vinde mesterskabet, skiftede Autoforum Racing Team Silkeborg køreren Casper Lind Poulsen i år over til Renault Clio Cup, men på grund af manglende sponsorindtægter må Casper desværre stoppe Clio Cup sæsonen her på halvvejen.
Læs mere

SÆLGES - Renault Clio Cup racer

08/08/07 - ex. Per Poulsen DM vinder bil
Autoforum Racing Team Silkeborg sælger nu deres Renault Clio Cup racer, der tidligere blev kørt at Per Poulsen, hvor den kørte det danske mesterskab hjem.
Læs mere

Svær sæsonstart for Kasper Jensen

05/07/07 - gav flot halvvejs resultat
At sige det var et let comeback til Danish Touringcar Championship for Kasper Jensen, vil nok kunne komme til at stå som årets overdrivelse, alligevel gik han til sommerpause med et flot resultat.
Læs mere

Kasper på pole position
David uheldig igen

25/06/07 - De to DTC kørere fra Autoforum Racing Team Silkeborg, Kasper Jensen og David Falch, kom hjem fra weekendens løb på Padborg Park med vidt forskellige resultater.
Læs mere

Caspers weekend regnede væk

25/06/07 - Casper Lind Poulsen, fra Autoforum Racing Team Silkeborg, kom til Padborg Park med den forventning at der skulle sættes flere point på kontoen. Sæson starten har ikke været den bedste, derfor var det planen at der skulle gøres noget ved det inden sommerpausen.
Læs mere

ARTS på banen igen

18/06/07 - Den kommende weekend stiller Autoforum Racing Team Silkeborg op på Padborg Park, hvor Danish Touringcar Championship deltagerne skal køre deres 4. afdeling i forbindelse med Padborg Open.
Læs mere

Casper glæder sig til Padborg Park

18/06/07 - Efter en weekend hvor han ikke rigtig havde farten i Clio Cup raceren, ser Casper Lind Poulsen fra Autoforum Racing Team Silkeborg nu frem til løbet på Padborg Park den kommende weekend.
Læs mere

ARTS viste gode takter ved 'Juni-løbet'

12/06/07 - men heldet var ikke med dem
Autoforum Racing Team Silkeborg ankom til 'Juni-løbet' på Jyllands-Ringen med to nyistandsatte Peugeot 407 racere til deres kørere - David Falch og Kasper Jensen - så alle var spændte på hvordan de nu kørte.
Læs mere

En uheldig weekend for Casper

11/06/07 - Casper Lind Poulsen kom til Jyllands-Ringen med en helt nyopbygget bil, dan hans tidligere bil blev kraftig skadet på Sturup Raceway for 14 dage siden, og den mellemliggende periode er blevet brugt til at montere alle løsdelene over i et helt nyt karosseri.
Læs mere

ARTS kørerne optimister

05/06/07 - Mens Auroforum Racing Team Silkeborgs mekanikere har travlt med at gøre racerne klar til 'Juni løbet' på Jyllands-Ringen den 9. og 10. juni, er kørerne ved at forberede sig mentalt - og de er begge optimister.
Læs mere

Casper kommer med ny bil

04/06/07 - Casper Lind Poulsen var ikke den heldigste mand i Casinoportalen Clio Cup feltet, da der blev kørt på Sturup raceway for en uge siden. Han endte heat 2 med en væsentligt ødelagt bil, som kræver at der kommer nyt karosserri omkring ham, inden der køres på Jyllandsringen næste weekend.
Læs mere

ARTS ser tilbage på Sveriges løbet

01/06/07 - Sidste weekend deltog Autoforum Racing Team Silkeborg i Copenhagen Racing Grand Prix på Sturup Raceway, med Kasper Jensen og David Falch i Danish Touringcar Championship, samt Casper Lind Poulsen i Casinoportalen Renault Clio Cup.
Læs mere

Dyr weekend for ARTS i Sverige

29/05/07 - endte med flot resultat til Kasper Jensen
Efter et par meget travle testdage på Sturup Raceway for både kørere og mekanikere, skulle David Falch og Kasper Jensen i weekenden høste frugterne af alle anstrengelserne, men resultatet blev desværre ikke helt det forventede for begge kørerne.
Læs mere

Frustrerende weekend for Casper

28/05/07 - Denne weekend endte frustrerende for Casper Lind Poulsen der i år deltager i Casinoportalen Clio Cup. Det hele startede ellers godt for Casper der havde testet torsdag og fredag på Sturup Raceway. Testen var gået fint og der var testet både i tørvejr og i regnvejr så Casper var klar til weekendens udfordringer.
Læs mere

Casper Lind sigter efter podiet

21/05/07 - Clio Cup køreren Casper Lind Poulsen fra Autoforum Racing Team Silkeborg skal den kommende weekend deltage i Copenhagen Racing Grand Prix på Sturup Raceway i syd Sverige.
Læs mere

Begge biler klar igen

21/05/07 - Åbningsløbet var en hård tørn for Autoforum Racing Team Silkeborg og deres to kørere, Kasper Jensen og David Falch, den ene bil fik en motorbrand den anden måtte udgå i finaleløbet efter en tur i sandkassen - men nu er begge biler igen klar.
Læs mere

ARTS's Åbningsløb

07/05/07 - Det startede flot, men endte trist
Åbningsløbet på Jyllands-Ringen skulle være der hvor Autoforum Racing Team Silkeborg for første gang rigtig skulle prøve kræfter med de øvrige deltagere i Danish Touringcar Championship - noget som teamets kørere Kasper Jensen og David Falch havde set frem til.
Læs mere

Fornuftigt resultat til Casper

07/05/07 - Autoforum Racing team Silkeborg køreren Casper Lind Poulsen kom hjem fra Åbningsløbet på Jyllands-Ringen med et fornuftigt resultat, efter debutweekenden i Casinoportalen Clio Cup.
Læs mere

Positiv test giver gode forhåbninger

03/05/07 - til Åbningsløbet på Jyllands-Ringen den 5. og 6. maj
Autoforum Racing Team Silkeborg testede i går på Jyllands-Ringen, som forberedelse til sæsonens første løb i Danish Touringcar Championship, og det var første gang teamet havde begge deres nye Peugeot 407 raceres på banen samtidig.
Læs mere

Casper er klar til sæson premieren

03/05/07 - Casper Lind Poulsen var i går ude og teste på Jyllands-Ringen, hvor alt gik som det skulle. Det var rart at få lidt flere kilometer i bilen, inden det går løs på lørdag - sagde Casper umiddelbart efter testen.
Læs mere

Casper tror på en god sæsonstart

01/05/07 - Casper Lind Poulsen der i år skifter fra Advan Cup til Clio Cup, testede for en uge siden den nye Clio racer for første gang, det endte desværre med en tur i gruset. Det har dog ikke skræmt Casper, og han er som Clio’en helt klar til sæsonstarten i den kommende weekend.
Læs mere

Nu kører 407'eren

30/04/07 - I forbindelse med weekendens løb i Danish Endurance Championship på Ring Djursland, fik Autoforum Racing Team Silkeborg endnu en mulighed for at teste deres nye Peugeot 407 racer, af den type som de indsætter to af i dette års Danish Touringcar Championship.
Læs mere

Casper's debut gik næsten godt

26/04/07 - Autoforum Racing Team Silkeborg køreren Casper Lind Poulsen debuterede i går på Padborg Park i sin nye Renault Clio Cup racer, han var optimist lige fra morgenstunden, og som altid smilende med troen på at det her nok skal lykkedes.
Læs mere

ARTS racerne godt på vej

17/04/07 - Der hersker stor travlhed hos Scandi Motorsport, hvor blandt andet de to DTC racere til Autoforum Racing Team Silkeborg er under opbygning.
Læs mere

Casper Lind Poulsen skifter klasse

12/04/07 - Casper Lind Poulsen der sidste år kørte Advan Cup for Autoforum Racing Team Silkeborg, i en Peugeot 307 EPO II, skifter i år til Clio Cup klassen, men han fortsætter med at køre for samme team.
Læs mere

Første 'prøvetur' i 407'eren

23/03/07 - David Falch var i dag på besøg hos Scandi Motorsport, firmaet der bygger de to Peugeot 407 raceres, som Autoforum Racing Team Silkeborg skal køre med i Danish Touringcar Championship 2007.
Læs mere

ARTS fastholder designet

20/03/07 - Autoforum Racing Team Silkeborg skifter som bekendt deres DTC racere ud, fra to Peugeot 307 EPO'ere til to Peugeot 407'ere, men de bibeholder deres sorte design fra 2006 sæsonen.
Læs mere

Finjusteringer i DTC-reglementet

10/02/07 - Point- og vægtreglerne tilpasses det nye afviklingsformat
I kølvandet på den ændrede afviklingsform for Danish Touringcar Championship, hvor man fra denne sæson genindfører Super Pole-konkurrencen og erstatter den hidtidige pre-finale med to kvalifikationsheats, følger der også ændringer i andre elementer af reglementet.
Læs mere

Mere action i Danish Touringcar Championship

03/02/07 - I 2007 ændres afviklingsformatet med mere race i bilsportens superliga
Der bliver endnu mere action, når kørerne i Danish Touringcar Championship senere i år indtager asfalten for at kæmpe om dansk bilsports mest prestigefyldte titel. Antallet af heats bliver forøget fra to til tre, den gammelkendte Super Pole får et comeback, og så skal en række andre ændringer i afviklingsformatet anspore til race, hvor hurtighed på dagen vil blive afgørende for, hvem der i sidste ende kan kåres som dagens vinder.
Læs mere

Kasper Jensen tilbage i DTC

21/12/06 - med Autoforum Racing Team Silkeborg
For knapt en måned siden kunne Autoforum Racing Team Silkeborg offentlig gøre den første af deres kørere til den kommende sæson, det var David Falch. Nu er turen kommet til den anden kører til 2007 sæsonen, her er valget faldet ud til fordel for Kasper Jensen fra Aalborg.
Læs mere

Valget faldt på Peugeot 407

01/12/06 - for Autoforum Racing Team Silkeborg til 2007
Efter at have benyttet Peugeot 307 EPO racere i deres to første sæsoner i Danish Touringcar Championship, så havde man fra Autoforum Racing Team Silkeborg besluttet at nu skulle der købes nye biler til sæsonen 2007.
Læs mere

Falch kører for ARTS igen i 2007

28/11/06 - Så er endnu en kørerkontrakt faldet på plads i Autoforum Racing Team Silkeborg, hvor man netop har skrevet kontrakt med David Falch, som den ene af teamets kørere i Danish Touringcar Championship.
Læs mere

Ny ARTS kontrakt til Casper

24/11/06 - Autoforum Racing Team Silkeborg har skrevet kontrakt med Casper Lind Poulsen, deres gruppe N kører fra de to sidste sæsoner, der i 2007 sæsonen skal deltage i Renault Clio Cup klassen.
Læs mere

Sponsorpleje i højeste gear

25/10/06 - Den forgangne weekend lagde Padborg Park asfalt til et kæmpe sponsor og samarbejdspartner arrangenemt, med de to DTC teams Autoforum Racing Team Silkeborg og Sally Racing i spidsen.
Læs mere

Tak for sæson 2006

19/10/06 - takke tale fra en tilfreds David Falch
Jeg vil godt have lov til at takke alle de folk der har været med til at gøre det muligt for mig at deltage i DTC i år.
Læs mere

Sur afslutning

19/10/06 - Så er sæsonen forbi, og Jason har kørt sit endegyldige sidste DTC løb i en Peugeot 307.
"Det er jo nærmest enden på en æra, når man sådan set har kørt størstedelen af sin DTC karriere i netop sådan en bil" siger Jason.
Læs mere

ARTS's DM Finale

17/10/06 - Årets sidste løb, DM Finalen på Jyllands-Ringen, levede ikke helt op til de forventninger som Autoforum Racing Team Silkeborg havde efter de flotte resultater på Padborg Park for et par weekender siden.
Læs mere

Casper kæmpede for de værdifulde point

17/10/06 - Casper Lind Poulsen sluttede sæsonen af med en intens jagt på Kim Lund, men desværre rakte anstrengelserne ikke til den samlede sejr i Advan Cup’en.
Læs mere

Hvem vinder Advan Cup?

13/10/06 - Casper Lind Poulsen vs Kim Lund Johansen
Der er intet som en god duel mellem ligemænd. Peugeot 307-kørerne Kim Lund Johansen og Casper Lind Poulsen er adskilt af 10 point inden weekendens DM-finale på Jyllands-Ringen. Med 53 point på spil er mesterskabet åbent, men trods ligheden er der også forskelle, der kan blive afgørende.
Læs mere

Nye hjerter i ARTS biler

10/10/06 - Siden Padborg Super Prix for 14 dage siden, har der hersket stor travlhed i Autoforum Racing Team Silkeborg, hvor både Jason Watts og David Falchs racere er blevet klargjort til den kommende weekends DM Finale på Jyllands-Ringen.
Læs mere

Casper vil vinde Advan Cup’en

09/10/06 - Inden sidste afdelig af Advan Cup’en, der køres i den kommende weekend på Jyllands-Ringen, er Casper Lind Poulsen fra Autoforum Racing Team Silkeborg kun 10 point efter førende Kim Lund. Det er ikke en margin der er umulig at hente.
Læs mere

Born again Jason

27/09/06 - "Born again" (genfødt) var bare nogle af ordene som TV2's kommentatorer brugte om Jason's præstation i Padborg i weekenden, og i det hele taget har det ikke skortet på roser fra nær og fjern over 2002 mesterens kørsel i denne weekend.
Læs mere

ARTS prøvede hele skalaen

25/09/06 - ved Padborg Super Prix
Dobbelt løbet Padborg Super Prix, der blev kørt denne weekend på Padborg Park, var en stor udfordring til Autoforum Racing Team Silkeborg, der både oplevede gode og dårlige øjeblikke.
Læs mere

Casper henter ind på Kim Lund

25/09/06 - Mesterskabskampen i Advan Cup'en er intensiveret for Casper Lind Poulsen brugte weekenden på at hente kraftigt ind på Kim Lund. Inden weekendens løb på Padborg Park var Casper 20 point efter Kim Lund i den samlede stilling, og nu er hans forspring nede på 10 point.
Læs mere

ARTS vil fortsætte fremskridtene

19/09/06 - De to Autoforum Racing Team Silkeborg kørere, Jason Watt og David Falch, håber at de sammen med teamet kan fortsætte den positive udvikling teamet havde på Jyllands-Ringen ved Grand Prix Danmark.
Læs mere

Flot løb af Verner og Rasmussen

11/09/06 - Peugeot'en blev presset til det yderste
Et godt kæmpende makkerpar sikrede en fornem 5. plads i årets sidste løb i Danish Endurance Championship.
Læs mere

Store fremskridt hos ARTS

05/09/06 - ved Grand Prix Danmark
Grand Prix Danmark bød Autoforum Racing Team Silkeborg på flere udfordringer, end blot det at skulle køre dobbelt program i DTC serien.
Læs mere

Casper led med sin overvægt

04/09/06 - Casper Lind Poulsen kom til Jyllands-Ringen med en forventning om at æde en bid ekstra af Kim Lund Johansens forspring i den samlede Advan Cup, men sådan skulle det ikke gå.
Læs mere

Duellen mellem Lund og Lind Poulsen fortsætter

30/08/06 - Blot elleve points adskiller de to inden weekendens Grand Prix Danmark
Kampen er tæt i toppen af Advan Cuppen – klassen for de serienære standardvogne op til 2.000 cm3. Blot elleve points adskiller de to første kørere i mesterskabet. Kim Lund, Silkeborg, har 186 points på førstepladsen. Casper Lind Poulsen, Vemmelev, bag ham har 175.
Læs mere

Casper kører efter førstepladsen

29/08/06 - For 14 dage siden blev det seneste løb i Advan Cup’en afviklet på en regnvåd Ring Djursland. Det var nu ikke noget Casper Lind Poulsen fra Autoforum Racing Team Silkeborg tog sig af, for han hev to sikre første pladser med hjem, og dermed kom han også et væsentligt skridt nærmere Kim Lund der fører mesterskabet i øjeblikket.
Læs mere

ARTS klar igen

28/08/06 - efter kæmpe indsats fra teamets side
Autoforum Racing Team Silkeborg er klar til årets motorsports brag - Grand Prix Danmark - på Jyllands Ringen, hvor deltagerne i Danish Touringcar Championship skal køre dobbelt løb.
Læs mere

Igen podieplacering til ARTS

15/08/06 - Det gik forrygende for Autoforum Racing Team Silkeborgs DTC Cup kører David Falck, der tog sølvtøj med hjem ved Sparekassen Kronjyllands Sommerløb på Ring Djursland, mens Jason Watt havde lidt mere 'modvind' i selve DTC mesterskabet.
Læs mere

Casper kom hjem med pokaler

14/08/06 - Sparekassen Kronjyllands Sommerløb blev den perfekte start på efterårs sæsonen for Casper Lind Poulsen, hvor han ud over at sejre fik hentet væsentligt ind på Kim Lund’s forspring i den samlede stilling.
Læs mere

Casper Lind Poulsen er 100% klar

08/08/06 - til Sommerløbet på Ring Djursland
Så er det tid til at få spændt de sidste skruer på Peugeot’en for Casper Lind Poulsen. Anden halvdel af 2006 sæsonen starter på Ring Djursland den kommende weekend.
Læs mere

Jason på podiet

09/07/06 - på Spa Francorchamps
Jason Watt der til daglig deltager i den hjemlige DTC serie for Autoforum Racing Team Silkeborg, benyttede denne weekend sommer pausen til at deltage i et par løb på Spa Francorchamps banen i Belgien.
Læs mere

Casper kæmpede med bilen

13/06/06 - Da Casper Lind Poulsen fra Autoforum Racing Team Silkeborg ankom til Sturup Raceway, lå han på anden pladsen i Advan Cup'en, og hans plan var at avancere til første pladsen, men sådan gik det desværre ikke.
Læs mere

ARTS i Sverige

13/06/06 - Autoforum Racing Team Silkeborg kørerne fik vidt forskellige resultater med hjem fra Copenhagen Racing Grand Prix, der blev kørt på Sturup Raceway her i weekenden.
Læs mere

Casper har en plan

06/06/06 - det tabte skal vindes tilbage
Casper Lind Poulsen ankom glad til det foregående løb i Advan Cuppen som den førende kører i mesterskabet, men det var en skuffet Autoforum Racing Team Silkeborg kører der tog hjem søndag eftermiddag.
Læs mere

Blandede minder

06/06/06 - forud for weekendens løb på Sturup Raceway
De to kørere fra Autoforum Racing Team Silkeborg, Jason Watt og David Falch, skal den kommende weekend deltage i tredje afdeling af Danish Touringcar Championship på Sturup Raceway.
Læs mere

Hvad mon der skal til??

25/05/06 - Efter en skuffende weekend i Padborg Park sumerer Jason Watt op over begivenhedernes gang.
"Jeg havde endnu engang ikke meget held i sprøjten, men jeg fik da vist flaget" - mener han.
Læs mere

Casper var flyvende på Padborg Park

22/05/06 - Casper Lind Poulsen kom til Padborg Park som den førende i Advan Cup'en, hvilket betød at hans peugeot 307 EPO II racer var udstyret med 40 kilo succesballast til dette løb.
Læs mere

Igen flot resultat til ARTS

22/05/06 - Peugeot teamet Autoforum Racing Team Silkeborg, der har kørerne Jason Watt og David Falch i deres Peugeot 307 EPO racere, scorede endnu en podieplacering ved weekendens Padborg Open.
Læs mere

Sæsonens første sejr til Casper Lind Poulsen

22/05/06 - Men den mesterskabsførende må nu dele førstepladsen med Kim Lund
Forud for weekendens Padborg Open var det Casper Lind Poulsen, Vemmelev, der havde lagt sig i front af Advan Cuppen.
Læs mere

Der bliver noget at leve op til

17/05/06 - for Casper ved Padborg Open
Autoforum Racing Team Silkeborg køreren Casper Lind Poulsen ankommer til denne weekends Padborg Open som den førende kører i den nye Advan Cup.
Læs mere

ARTS velforberedte til Padborg Open

17/05/06 - Der har hersket stor travlhed omkring de to Peugeot 307 racere i Autoforum Racing Team Silkeborg siden løbet på Jyllands-Ringen, så forventningerne til weekendens løb på Padborg Park er høje.
Læs mere

Casper fik den perfekte start

02/05/06 -
Advan Cup køreren Casper Lind Poulsen fra Autoforum Racing team Silkeborg (ARTS) kom til FDM Motors Jubilæumsløb på Jyllandsringen med en stor portion optimisme, og et håb om at få en masse gode point med hjem.
Læs mere

ARTS' DTC debut

02/05/06 - Debut er måske lidt af en tilsnigelse, Autoforum Racing Team Silkeborg (ARTS) deltog også i DTC serien sidste år, blot under navnet LV-Motorsport.
Læs mere

Præsentation og sidste test

25/04/06 - for Autoforum Racing Team Silkeborg inden sæsonstarten
Den kommende sæson starter Danish Touringcar Championship med 'FDM Motor Jubilæumsløb på Jyllands-Ringen, i år stiller Autoforum Racing Team Silkeborg til start med Jason Watt og David Falch i deres to Peugeot racere.
Læs mere

Casper vil med frem i Advan Cup'en

25/04/06 - Så er sæsonstarten indenfor rækkevidde i Advan Cup'en, og Casper Lind Poulsen skal ud og køre sit første løb for Autoforum Racing Team Silkeborg (ARTS).
Læs mere

Mød Jason Watt og David Falch

20/04/06 - på Store Torv i Århus
Autoforum Racing Team Silkeborg, der i år stiller op i Danish Touringcar Championship serien med kørerne Jason Watt og David Falch i deres to Peugeot 307 racere, præsenteres sammen med de øvrige deltagere i Århus den kommende weekend.
Læs mere

ARTS løfter lidt af sløret

16/03/06 - Autoforum Racing Team Silkeborg er blandt de DTC teams der den kommende weekend udstiller deres biler i Bella Centeret i København.
Læs mere

FAVN hylder David Falch

07/03/06 - De tre musikere, Don Falch, Paw Koch og Simon Lykkebo, fra trioen FAVN har skrevet hyldestsangen "Alverden så på", samt lavet en tilhørende video, for at hylde DTC køreren David Falch.
Læs mere

Casper går efter en top placering

25/02/06 - i årets mesterskab
Som vi tidligere har fortalt fortsætter Casper Lind Poulsen sin motorsportskarriere i Gr. N 2000, i 2006 skal han køre for Autoforum Racing Team Silkeborg (ARTS), med sportsdirektør Lars Vendelbo i spidsen for teamet.
Læs mere

Begge ARTS kørerne på plads

16/12/05 - Falch og Watt bliver teamkollegaer
I sidste måned skrev Autoforum Racing Team Silkeborg (ARTS) kontrakt med Jason Watt som kører i den ene af teamet to Peugeot 307 racere, og igår faldt kontrakt nummer to på plads.
Læs mere

Casper fortsætter i Gruppe N

16/12/05 - sammen med ARTS
Dette års debutant i den store Yokohama Cup klasse, Casper Lind Poulsen, tager endnu et år i samme klasse og i den samme racer.
Læs mere

2006 sæsonen bliver en spændende udfordring

02/12/05 - Med både nyt managesment, nyt reglemet samt sammenlægning af klasserne, byder 2006 sæsonen på en stor udfordring til Yokohama Cup kørerne og deres teams.
Læs mere

ARTS bilerne på plads

28/11/05 - ARTS teamet hentede i sidste uge deres nye racer hos Peugeot Sport Engineering i Slangerup, og samtidig fik de solgt den racer som de havde til salg.
Læs mere

Watt tilbage i Peugeot

20/11/05 - sammen med ARTS
Da Jason Watt vendte tilbage til motorsporten efter hans frygtelige ulykke i 1999, så skete det i en Peugeot i DTC serien, og det bliver også i en Peugeot han fortsætter DTC karrieren i 2006.
Læs mere

I dag for et år siden

29/10/05 - I dag er det et år siden, at det blev officielt, at Danish Touringcar Championship ville få et nyt team fra 2005-sæsonen.
Læs mere

Skiftetid hos LV-Motorsport

20/10/05 - Sæsonen 2005 er lige overstået for LV-Motorsport, samt de øvrige deltagere i DTC klassen, men allerede nu arbejdes der på forberedelserne til 2006 sæsonen.
Læs mere

De blev bedste DTC-kørere

18/10/05 - David Falch og Klaus Verner fik klassesejr
En række af de faste kørere fra årets Danish Touringcar Championship var i søndags på Padborg Park, der afsluttede sæsonen med et 4 timers løb.
Læs mere

Sluttede sæsonen med en sejr

17/10/05 - Team samarbejdet mellem LV-Motorsport og Team Plumber førte til sejr i 4-timers løbet på Padborg Park i går.
Læs mere

Blandet mandskab

12/10/05 - hos LV-Motorsport til 4-timersløbet
Hele denne sæson har LV-Motorsport indsat to Peugeot 307'ere i DTC serien, men når teamet denne weekend stiller op i 4-timers løbet på Padborg Park, så bliver det i deres Yokohama Cup racer.
Læs mere

LV sluttede sæsonen med en 3. plads

04/10/05 - LV-Motorsports første sæson i DTC serien, blev ved DM Finalen på Jyllands-Ringen, afsluttet med en 3. plads til David Falch i DTC Cuppen.
Læs mere

Klaus Verner stopper som aktiv kører

29/09/05 - Som tidligere oplyst, så stopper DTC køreren Klaus Verner som aktiv kører med udgangen af denne sæson, men det betyder ikke at han kvitter motorsporten.
Læs mere

LV-Motorsport vil slutte med maner

27/09/05 - Sæsonen igennem har såvel kørerne som teampersonalet hos LV-Motorsport udviklet sig, og de er nu alle opsatte på at slutte teamets første sæson i Danish Touringcar Championship med et godt resultat.
Læs mere

Problemfyldt weekend for LV-Motorsport

20/09/05 - Årets næstsidste DTC weekend blev lidt af en prøvelse for LV-Motorsport, der var plaget af mekaniske problemer, men der var bestemt også lyspunkter.
Læs mere

Gode forventninger oven på test

12/09/05 - Den kommende weekend køres næstsidste DTC afdeling på Padborg Park, og her stiller LV-Motorsport op med gode forventninger, efter at teamet i sidste uge testede på banen.
Læs mere

Falch på podiet

29/08/05 - En weekend med problemer blev kronet med en podieplads
Weekendens Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen blev en weekend med meget blandede resultater for LV-Motorsport og deres to kørere Klaus Verner og David Falch.
Læs mere

Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen

25/08/05 - Årets største motorsportsbegivenhed
Den kommende weekend køres Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen, og som det er tradition ved Grand Prix'erne, så er der igen en udenlandsk gæsteklasse på programmet.
Læs mere

LV-Motorsport klar igen

24/08/05 - med begge Peugeot racerne til Grand Prix'et
Der forestod teamets mekaniker et større arbejde med klargøring af racerne efter 40 års Jubilæumsløbet på Ring Djursland, men nu er man igen klar til at tage hul på en ny DTC weekend.
Læs mere

DTC-kørerne på fodboldbanen i velgørenhedskamp

13/08/05 - Danmarks bedste racerkørere møder FC Zulu i kamp til fordel for Red Barnet
Normalt kæmper de skærm mod skærm mod hinanden i Danmarks hurtigste standardvogne, men for en aften skifter kørerne i Danish Touringcar Championship rat og styrthjelm ud med shorts og fodboldstøvler. Underlaget er også anderledes. FDM Jyllandsringens asfalt erstattes af Hammel Stadions grønne græs.
Læs mere

Svær weekend for LV-Motorsport

09/08/05 - LV-Motorsport ankom til Ring Djurslands 40 års Jubilæumsløb, fulde af forventninger om et godt resultat i DTC kørernes privat cup, men weekendens forventninger blev ikke indfriet denne gang.
Læs mere

Sådan ser de ud nu

05/08/05 - LV-Motorsport's biler med ny aero-pakke
 I går aftes, kunne den første af LV-Motorsports Peugeot 307 racere rulles ud i aftensolen, med den nye aero-pakke monteret og dekoreret - det var David Falch's racer der først fik monteret de nye forskærme samt den modificerede frontspoiler/kofanger.

Læs mere

Ny aero-pakke til LV-Motorsport

02/08/05 - For tilskuerne til weekendens 40 års Jubilæumsløb bliver der et nyt look at se på ved LV-Motorsports Peugeot 307 racere, og for kørerne skulle det gerne give væsentlig bedre aerodynamik.
Læs mere

LV-Motorsport forbereder sig til ny udfordring

21/06/05 - Den kommende weekend køres 'Copenhagen Racing Grand Prix' på Sturup Raceway, det bliver første gang at DTC kørerne skal ud på den ny ombyggede bane i Skåne.
Læs mere

Begge biler i Super Pole,
samt første podie placering

13/06/05 - LV-Motorsport's mål opfyldt - trods problemer
Efter en weekend der bød på store udfordringer for både kørere og mekanikerne, kan DTC teamet LV-Motorsport se tilbage på en weekend hvor de for første gang havde begge biler med i Super Pole.
Læs mere

LV-Motorsport klar til 'Juniløbet'

06/06/05 - på Jyllands-Ringen den 11. og 12- juni
Efter næsten en måneds pause for LV-Motorsport, og de øvrige deltager i DTC serien, så er teamtet nu klar til at tage kampen op igen den kommende weekend.
Læs mere

Fuldt hus til Klaus Verner

30/05/05 - Klaus Verner fra Silkeborg, der til daglig husere i DTC serien, gæstede i weekenden Ring Djursland, hvor han stillede op i Special Saloon Car klassen, og vandt samtlige løb.
Læs mere

Svær weekend for LV-Motorsport

17/05/05 - på Padborg Park
Et par kedelige uheld forhindrede LV-Motorsport's kørere, Klaus Verner og David Falch, i at vise deres fulde potentiale ved Padborg Open.
Læs mere

Padborg Open - tidsplan

13/05/05 - Padborg Park den 14. og 15. maj
Ni af dansk asfaltsports klasser stiller denne weekend hinanden i stævne på Padborg Park, hvor der køres banens første løb i denne sæson - Padborg Open - hvor det som sædvanlig er DTC klassen er der hovedattraktionen.
Læs mere

Vi skal frem i feltet

11/05/05 - Efter en tilfredsstillende debut i DTC serien, så satser LV-Motorsport på at rykke lidt frem i feltet ved Padborg Open der køres den kommende weekend.
Læs mere

Speed'en var der, men heldet manglede

03/05/05 - For de to kørere i LV-Motorsport teamet, Klaus Verner og David Falch, var debuten i DTC serien en både og oplevelse, men generelt var der tilfredshed med indsatsen.
Læs mere

Åbningsløb - Finale

01/05/05 - Magnussen fik luft til sejren
Jan Magnussen sikrede sig sejren efter fornemt arbejdet af kollegaen i den anden Toyota Corolla. Casper Elgaard sluttede på 3. pladsen, men kommer ud af weekenden som den førende i mesterskabet, lige akkurat foran holdkammeraten, John Nielsen.
Læs mere

Åbningsløb - Prefinale

01/05/05 - Mesteren slog til og åbnede med sejr
Casper Elgaard fik en perfekt start på sit titelforsvar, da han dominerede prefinalen og sejrede foran John Nielsen. Løbet var i det hele taget kendetegnet af meget få sammenstød, hvilket stod i skærende kontrast til sidste års bule-løb.
Læs mere

Åbningsløb - Super Pole

01/05/05 - Nykjær hoppede frem i pole
Michel Nykjær understegede i sin Seat Toledo at han skal tages meget seriøst. Han kørte 0,138 sekund bedre end den forsvarende DTC-mester Casper Elgaard. Henrik Lundgaard satte sin Toyota Corolla på 3. pladsen, og dermed er der tre forskellige mærker på de første pladser.
Læs mere

Åbningsløb - Tidtagning

30/04/05 - John Nielsen hurtigst
Den første prøve på styrkeforholdet i DTC blev vist - og de forsvarende mestre fra Team Essex Invest har ikke hvilet på laurbærrene. John Nielsen kørte den bedste tid foran Michel Nykjær som kan blive lidt af en joker i dette års DTC.
Læs mere

Stor udfordring

26/04/05 - for LV-Motorsport
Team VM Zinc Umicore er i år blevet til LV-Motorsport, og teamet er rykket fra den store Gruppe N op i Danish Touringcar Championship klassen.
Læs mere

Falch: "Det er gået forbavsende let"

19/04/05 - DTC-debutanten har hurtigt vænnet sig til farten
Tre kørere rykker i år op fra Yokohama Cup 2000 til Danish Touringcar Championship, og yngste mand i denne trio er David Falch, Roskilde, der inden sin karriere i de utunede standardvogne havde flere kartingsucceser bag sig. Denne serie af topresultater har medført, at mange har store forventninger til den tidligere DM-vinder, men hvad er egentlig hans egne forventninger til DTC-debuten?
Læs mere

Nyt team starter ikke fra nul

05/04/05 - LV-Motorsport trækker på Peugeot Sport Danmarks erfaring
At debutere i Danish Touringcar Championship er ikke nogen let sag. For det første stiller man op mod en række af Danmarks bedste teams og fremmeste kørere. For det andet er der tale om motorsport med biler, som man ikke herhjemme finder tilsvarende i nogen klasse.
Læs mere

Første test for LV-Motorsport

02/04/05 - med deres DTC racere
De to LV-Motorsport kørere, Klaus Verner og David Falch, fik i går deres første testkilometer i teamets to Peugeot 307 DTC racere.
Læs mere

Det første smugkig

23/03/05 - på LV-Motorsport's DTC racers
Team LV-Motorsport's to Peugeot 307 DTC racere, der denne sæson skal køres af Klaus Verner og David Falch, er nu blevet dekoreret, og her kan du få det første smugkig på Falch's racer.
Læs mere

Watt's DTC racer på Ring Djursland

28/01/05 - i morgen
Som nok et af de største trækplastre til Fonden Ring Djursland Motorsport og DMKA's 40 års jubilæumsudstilling på Ring Djursland i morgen, præsenterer LV-Motorsport Jason Watt's DTC racer fra 2004 sæsonen.
Læs mere

Mestrene fra Yokohama Cup

21/01/05 - på sponsorjagt til DTC
De suveræne vindere af Yokohama CUP, Klaus Verner og David Falch, vil køre DTC for fuld skrue. De har resultaterne, evnerne og bilerne, men savner sponsorer for at kunne indtage nye podier.
Læs mere

Så er '5 Watt'eren' i hus

07/01/05 - I går aftes modtog LV-Motorsport deres anden DTC racer fra Peugeot Sport Engineering i Slangerup, og dermed har de nu begge deres biler til den kommende sæson.
Læs mere

Hvem er David Falch

06/01/05 - ny kører i DTC klassen denne sæson
Efter tre hele sæsoner i den store Yokohama Cup klasse, så er David Falch efterhånden en erfaren kører i dansk motorsport, og her til 2005 sæsonen tager han skridtet op i DTC klassen - dansk motorsports 'kongeklasse'.
Læs mere

Hvem er Klaus Verner Jensen

24/11/04 - For de fleste er han nok mest kendt som Klaus Verner, køreren der vandt dette års mesterskab i Yokohama Cuppen for biler mellem 1601 og 2000 cc. for Team VM Zinc Umicore.
Læs mere

Imorgen leveres den første DTC racer

23/11/04 - til LV-Motorsport
Som bekendt så skifter det mesterskabsvindende team fra den store Yokohama Cup, Team VM Zinc Umicore, næste sæson til DTC serien, og i morgen får de den første af deres racere leveret.
Læs mere

Mestrene kåret

01/11/04 - i Falkonercentret
I forbindelse med dansk motorsports gallamiddag og præmiefest, så blev vinderne i dette års Yokohama Cup mesterskaber kåret.
Læs mere

Team VM Zinc Umicore i DTC

30/10/04 - I forbindelde med årets præmiefest i Falkonercentret i København, oplyste Team VM Zinc Umicore at de næste sæson stiller op i DTC serien.
Læs mere

VM Zinc Umicore flytter til DTC

29/10/04 - Efter at have domineret den store Yokohama Cup klasse i 2004, flytter David Falch, Lars Vendelbo og Klaus Verner fokus til DTC i 2005.
Læs mere

Klaus Verner Yokohama Cup vinder

05/10/04 - med teamkollegaerne på 2. og 3. pladserne
Op gennem denne sæson har Team VM Zinc Umicore hele tiden satset på at få alle tre biler i top fem i mesterskabet, og her i weekenden blev det mere end opfyldt.
Læs mere

DM til Team VM Zinc Umicore

04/10/04 - Klaus Verner vinder Yokohama Cup mesterskabet
Team VM Zinc Umicore kørerne lå til at vinde mesterskabet til weekendens DM Finale på Jyllands-Ringen, og med overbevisende kørsel tog teamet de tre første pladser i mesterskabet.
Læs mere

Team VM Zinc Umicore klar til finalen

27/09/04 - Når Jyllands-Ringen denne weekend lægger asfalt til DM Finalen for Yokohama Cup kørerne, så stiller de tre Team VM Zinc Umicore kørere velforberedte op.
Læs mere

Velo og venner

26/09/04 -løbsrapport fra Padborg Park, 19. september 2004
Der var Klaus "Velo" Verner og så de andre i forbindelse med Padborg Parks Super Prix. Manden dominerede træning, tidtagning og løb, mens han satte ny banerekord. Kun teamkammeraten David Falch formåede at følge med og bevarer dermed chancen for kæmpe om DM-guldet ved finaleløbet.
Læs mere

Zinc'erne i front

20/09/04 - De tre Team VM Zinc Umicore kørere fastholdt deres føring i mesterskabet, selv om den indbyrdes rækkefølge er ændret.
Læs mere

Falch frataget point

16/09/04 - efter Grand Prix Danmark
Peugeot 307 køreren David Falch, der er den ene af Team VM Zinc Umicore's kørere, er ved den efterfølgende tekniske kontrol af hans racer blevet frataget sine point fra 'Grand Prix Danmark' på Jyllands-Ringen.
Læs mere

Zinc'erne på mesterskabskurs

15/09/04 - De tre Team VM Zinc Umicore kørere David Falch, Klaus Verner samt Lars Vendelbo fører i øjeblikket mesterskabet for Yokohama Cup biler mellem 1601 og 2000 cc3.
Læs mere

Fin weekend

07/09/04 - for Team VM Zinc Umicore
For det mesterskabsførende team var det en god weekend på Jyllands-Ringen, det blev til flotte placeringer til teamet i Grand Prix Danmark, hvor de stillede op i den store Yokohama Cup klasse.
Læs mere

Team VM Zinc Umicore klar til Grand Prix'et

31/08/04 - Efter en veloverstået test i sidste uge på Jyllands-Ringen, så er de tre Team VM Zinc Umicore kører nu helt klar til weekendens 'Grand Prix Danmark', som skal køres på samme bane.
Læs mere

En weekend med problemer

10/08/04 - men som alligevel gav nogle gode resultater
For Team VM Zinc Umicore kørerne var det ikke en helt problemfri weekend på Ring Djursland, men alligevel sluttede det med gode resultater.
Læs mere

Endelig kom afgørelsen

29/07/04 - Team VM Zinc Umicore på 1., 2. og 3. pladsen
i Yokohama Cup mesterskabet

Efter næsten seks ugers ventetid, så kom afgørelsen på resultatet i den store Yokohama Cup klasse i forbindelse med Padborg Prix.
Læs mere

To nye motorer

15/06/04 - til Team VM Zinc Umicore
For at være optimalt forberedt til weekendens løb på Padborg Park for Yokohama Cup racerne, så har Team VM Zinc Umicore fået to nye motorer hjem.
Læs mere

Det er ikke bare for sjov'

08/06/04 - var ordene fra 'sportdirektøren' efter weekendens løb
Efter at have været helt suveræne i sæsonens først løb, så måtte Team VM Zinc Umicore's nyudnævnte sportsdirektør Lars Vendelbo denne weekend konstaterer, at træerne ikke gror ind i himlen.
Læs mere

Dobbelt sejr til VM Zinc kørerne

02/06/04 - ved Pinseløbet på Ring Djursland
Det blev til endnu en dobbelt sejr til Team VM Zinc Umicore teamet i forbindelse med weekendens to afdelinger af Yokohama Cuppen på Ring Djursland.
Læs mere

Ny bane - nyt setup

26/05/04 - Travlhed hos team VM Zinc Umicore
Med tre biler der skal have ændret deres setup totalt i forhold til forrige weekends løb, samt en racer der trængte til 'fransk vask og strygning', så har der i denne uge være travlhed hos Team VM Zinc Umicore.
Læs mere

Zink'erne fører

18/05/04 - efter 'Padborg Open'
Trods flere 'forhindringer' denne weekend på Padborg Park, så ligger de tre Team VM Zink Umicore kørere nu på de tre første pladser i den store Yokohama Cup klasse.
Læs mere

VM Zink klar igen

11/05/04 - Efter den flotte sæson start på Jyllands-Ringen for et par uger siden, så er Team VM Zink Umicore kørerne, David Falch, Klaus Verner samt Lars Vendelbo, nu klar til den kommende weekends løb på Padborg Park, hvor 3. og 4. afdeling af Yokohama Cup mesterskabet køres.
Læs mere

Perfekt sæson start

03/05/04 - for team VM Zink Umicore
Det blev den bedst tænkelige sæsonstart for de tre Team VM Zink Umicore kører, David Falch, Klaus Verner samt Lars Vendelbo, tilsammen scorede de fem podie placeringer i weekendens to løb på Jyllands-Ringen!
Læs mere

VM Zink kørerne klar

26/04/04 - Team VM Zink Umicore, der i år stiller med tre biler, kørte her i weekenden den sidste test inden sæsonen starter næste weekend på Jyllands-Ringen, hvor første og anden afdeling af Yokohama Cuppen køres.
Læs mere

Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.