ARTS
 

Hold øje med Højris

 
29/04/08 - Efter en enkelt sæson i en Peugeot 206 i Advan Cuppen, er Lars Højris Nielsen i år skiftet over i en 307 EPO II racer fra Autoforum Racing Team Silkeborg, og der er nu kommet helt anderledes fart over feltet.

Lars Højris Nielsen har på det seneste testet på Jyllands-Ringen, hvor han og teamet fik hjælp af den ene af bilens tidligere kørere - David Falch.
Dagen igennem arbejdede de to sammen med teamets mekanikere, med både at finpudse bilens setup, ligesom Lars fik nogle tips til hvordan 307'eren hurtigst kommer rundt på Jyllands-Ringen.

"Det var en meget frugtbar testdag for Lars, der sugede til sig af David's store viden om raceren" - fortæller sportsdirektør Lars Vendelbo - "de to havde tydeligvis et godt samarbejde, og dagen sluttede med fuldt konkurrencddygtige tider."


Lars Højris Nielsen og teamet er nu i gang med de sidste dekoreringer på Peugeot 307 EPO II raceren.
(Foto: ARTS)

Lars og bilen er nu ved at være klar til weekendens 'Åbningsløb' på Jyllands-Ringen, hvor de to første afdelinger i Advan Cup mesterskabet skal køres, det bliver med et løb lørdag og et løb søndag, henholdsvis klokken 17:25 og 15:05.

"Vi fandt et rigtig godt setup til Jyllands-Ringen, og Lars kørte efter omstændighederne meget hurtigt, jeg tror, han bliver værd at holde øje med i årets mesterskab. Han skal nok være med i toppen af feltet, og måske også komme på podiet nogle gange!"- slutter Lars Vendelbo.


Hr. Nielsen


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.