ARTS
 

Casper's debut gik næsten godt

 
26/04/07 - Autoforum Racing Team Silkeborg køreren Casper Lind Poulsen debuterede i går på Padborg Park i sin nye Renault Clio Cup racer, han var optimist lige fra morgenstunden, og som altid smilende med troen på at det her nok skal lykkedes.

Formiddagen gik skiftevis på banen og tilbage i pit området for at få justeret forskellige ting, og som tiden skred frem var det tydeligt at fornemme at Casper forholdsvis hurtig ville vænne sig til den nye arbejdsplads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Der kom mere og mere fart i den sorte Clio, og Casper var rigtig godt tilfreds med tingene indtil kort før frokost, hvor det gik galt for enden af langsiden.

Casper kom ned af langsiden med fuld gas og skulle til at bremse ind til 180 grader svinget for enden af den, da katastrofen indtræffer. Venstre forhjul forlader bilen, han bremser dog dygtigt bilen ned og minimere dermed skaderne.


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter uheldet fragtes bilen tilbage til pitten hvor skaderne besigtiges. Det viser sig heldigvis at de ikke er så voldsomme.
Teamet valgte dog alligevel at stoppe testdagen, og fragtede efter frokost bilen tilbage til værkstedet.

Det fik dog ikke Casper til at tabe modet, bilen bliver repareret snarest, og det er planen at der skal testes endnu engang inden sæsonstarten.

Vejgaard


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.