ARTS
 

Casper har en plan

 
06/06/06 - det tabte skal vindes tilbage
Casper Lind Poulsen ankom glad til det foregående løb i Advan Cuppen som den førende kører i mesterskabet, men det var en skuffet Autoforum Racing Team Silkeborg kører der tog hjem søndag eftermiddag.

Mekaniske drillerier i forbindelse med hans Peugeot 307 EPO II forhindrede ham i at fastholde føringen i mesterskabet, noget han gerne vil rette op på den kommende weekend, når der køres Copenhagen Racing Grand Prix på Sturup Raceway ved Malmö.


(Foto: Motorsporten.dk)

Casper er før weekenden 4 point efter mesterskabsførende Kim Lund Johansen, mens han har et komfortabelt forspring på 23 point ned til Tim Søndergaard på 3. pladsen.

Forud for weekendens løb har der hersket stor travlhed i teamet, der er blevet arbejdet på højtryk for at finde og rette de fejl, der forhindrede Casper i at fastholde føringen i mesterskabet.
Der er blevet udskiftet komponenter i undervognen, så bilens setup nu kan blive endnu mere optimalt, ligesom bilen har været på rullefelt, for at finde de manglende hestekræfter.

Udover forberedelserne hjemme på værkstedet, tager Casper sammen med hele ARTS teamet til Sturup og tester hele torsdagen, og måske igen om fredagen, hvis det skønnes nødvendigt.

Casper ser frem til igen at køre på Sturup Raceway, der er den af banerne der ligger tættest på hans hjemegn, selv om den ligger i Sverige.
"Jeg syntes at Sturup er en god bane, jeg befandt mig godt på den da vi kørte her sidste år, og resultatet var også fint. Dengang tog jeg hjem med en 2. plads i bagagen" - udtaler Casper Lind Poulsen - "så med lidt held kan jeg måske vinde den tabte mesterskabsføring tilbage, det er i alle tilfælde min plan!"

Copenhagen Racing Grand Prix er den 4. ud af sæsonens 8 løbsweekender i Advan Cuppen, og der skal som vanligt køre to afdelinger til mesterskabet.


Hr. Nielsen


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.