ARTS
 

David Falch finale klar

 
04/10/07 - Danish Touringcar Championship nærmer sig nu sæsonens sidste løbsweekend, hvor Autoforum Racing Team Silkeborg køreren David Falck håber på, at kunne slutte med et flot resultat.

Ved det foregående løb på Padborg Park, måtte David Falch starte bagerst i det første løb, på grund af en fejl omkring motorstyrings- boksen på Peugeot 407 raceren.
David kørte sig derefter flot op i feltet i det første løb, han kørte sig videre op i andet løb, til en 15. plads, før , men i finale løbet gik det galt, en kølerslange sprang af, dermed sluttede løbet før tid for hans vedkomne.

Det positive ved weekenden var dog, at vi fik konstateret, at de nye dele der var monteret på racerens fortøj virkede positivt.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Det gik godt så længe det varede, jeg kørte feltets 13. hurtigste tid, så det var ærgerligt at blive bremset af problemerne med styreboksen og kølerslangen, men jeg har været forfulgt af uheld i år" - udtaler David Falch - "men heldet må jo vende en gang, og det må gerne være nu! De nye dele i raceren skulle passe godt til Jyllands-Ringen, og hjælpe os med at spare lidt på dækkene, så jeg håber at det er muligt at slutte sæsonen med et godt resultat, jeg er i alle tilfælde klar til DM Finalen" - slutter David Falch.

DM Finalen køres på Jyllands-Ringen den 13. og 14. oktober.


Hr. Nielsen


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.