ARTS

Arts løber med guldet, sølvet og bronzen igen

06/10/08 - ved Jydsk/Fynsk mesterskab
Igen var det Autoforum Racing Team Silkeborg som tog alt metallet i motocross. I weekenden var der afslutning på Jydsk/Fynsk mesterskabet for fire af teamets kører, i B85 Open var det Kevin Verner, Daniel Randrup, Jonas D. Larsen samt Rasmus Nielsen.

(Foto: Arts Motocross)

I klassen B85 Open var det Jonas D. Larsen den nykårede danmarksmester som tog sig af første pladsen, anden pladsen gik til Kevin Verner og tredje pladsen Daniel Randrup.
Rasmus Nielsen kunne ikke nå nogen samlet placering i JM/FM da han er skiftet fra B85 lav til B85 OPEN.

Lørdag den 11 oktober gælder det så hold DM, og her skal Kevin Verner og Jonas D. Larsen igen prøve at genvinde deres Hold DM fra 2005 hvor de vandt sammen, løbet køres på Vesterbæk som ligge lige op af Padborg Park. P Arts Motocross