ARTS

Fuldt hus til Klaus Verner

30/05/05 - Klaus Verner fra Silkeborg, der til daglig husere i DTC serien, gæstede i weekenden Ring Djursland, hvor han stillede op i Special Saloon Car klassen, og vandt samtlige løb.

Klaus havde tilmeldt sig løbene i Special Saloon Car klassen udelukkende for at få mere træning med hans nye DTC racer, men weekenden udviklede sig til et sportsligt eventyr for ham og LV-Motorsport.

Klaus Verner kørte denne weekend Special Salon Car løb med hans DTC racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Weekenden var denne gang med dobbelt program for Special Saloon Car klasserne, hvilket betød 4 tidtagninger og 4 løb, to af hver både lørdag og søndag.

Lørdag:
Klaus lagde hårdt ud med at køre hurtigste tid i den første af tidtagningerne, han var her hele 1,8 sekund hurtigere end køreren på anden pladsen.
Mindre heldigt var resultatet i den anden tidtagning, hvor Klaus sluttede på 17. pladsen, næste 6 sekunder fra den hurtigste tid.

I lørdagens første løb førte Klaus fra start til mål, og han krydsede mållinien 11,5 sekunder foran køreren på 2. pladsen.

Starten på første løb, hvor Klaus Verner udnytter sin poleposition på fornemmeste vis.

Andet løb var en noget større udfordring, da Klaus her skulle starte som nummer 17 ud af de 20 biler der var i feltet i Special Saloon Car gruppe 1 klassen.
Klaus kørte her et fantastisk løb, hvor han i løbet af de 13 omgange på Ring Djursland ikke alene overhalede de 16 biler han havde foran sig da løbet gik i gang, han kørte sig også op til et forspring til nummer 2 på hele 28 sekunder!

Ikke overraskende var der stor jubel og tilfredshed i team LV-Motorsport, det var nu tydeligt at Klaus havde fundet rytmen i DTC Peugeot'en, og hvad der er endnu mere vigtigt, han har nu fuld tillid til raceren.

Klaus Verner gav Peugeot 307 raceren alt hvad den kunne tage - og lidt til.

Søndag:
Var lørdagen en triumf, så var søndagen en endnu større triumf for Klaus Verner og LV-Motorsport.
Stilen blev lagt allerede i dagens første tidtagning, den 3. ialt, hvor Klaus igen satte hurtigste tid - 1,2 sekund foran nummer 2.
Det fulgte han op i 4. tidtagning , hvor han igen var hurtigste mand på banen.
Dermed var poleposition hjemme til dagen to løb.

Tredje og fjerde løb blev ført fra start til mål, og han sluttede henholdsvis 10 og 13 sekunder foran køreren på 2. pladsen i disse løb.

Fire gange var Klaus Verner på podiet denne weekend, og alle fire gange var det på øverste placering.
Her er det efter løb to, hvor Peter Vesti blev nummer 2 og Steffen Larsen nummer 3.

Som kronen på værket, så kørte Klaus Verner også hurtigste omgangstid i alle fire løb, og det var med tider der matchede de hurtigste DTC tider på Ring Djursland sidste år.