ARTS
 

LV-Motorsport

LV-Motorsport hører til blandt de mest successfulde teams i Gruppe N (Yokohama Cup) i nyere tid, i klassen for biler mellem 1601 og 2000 cc.
Kronen på værker i den klasse kom i 2004, hvor teamets tre daværende kørere sluttede på de tre første pladser i mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet skiftede til 2005 sæsonen fra Gruppe N til Danish Touringcar Championship (DTC), hvor de indsatte to Peugeot 307 racere, der blev kørt af Klaus Verner og David Falch.

Igen i sæsonen 2006 deltog teamet, der nu havde skiftet navn til Autoforum Racing Team Silkeborg (ARTS), i DTC serien, men da Klaus Verner havde trukket sig tilbage som aktiv kører for at blive team koordinator, så er der blevet plads til en ny kører i teamet.
Som ny teamkollega til David Falch kom den meget erfarne Jason Watt.
Ligeledes deltog teamet Advan Cup klassen, hvor de indsatte en bil med Casper Lind Poulsen ved rattet.
2007 sæsonen blev en sæson med tre biler i teamet, to helt nye Peugeot 407 racere i DTC serien, kørt af David Falch og Kasper Jensen.
Desuden fortsatte Casper Lind Poulsen i teamet, hvor han kørte første halvdel af sæsonen i Renault Clio Cup klassen. Ronni Jensen kørte sidst på sæsonen et par DTC løb i teamets gamle Peugeot 307 racer.

Til sæsonen 2008 skrev teamet kontrakt med den regerende Clio Cup mester, nordmanden Petter Granlund, der sammen med Ronni Jensen skal køre deres to Peugeot 407 DTC racere.
Clio Cup raceren er solgt, og i stedet kom Lars Højris Nielsen ind i teamet, som kører i Advan Cuppen i en Peugeot 307 EPO II racer.

Teamchef/Sportsdirektør:
Lars Vendelbo