ARTS
 

Der bliver noget at leve op til

 
17/05/06 - for Casper ved Padborg Open
Autoforum Racing Team Silkeborg køreren Casper Lind Poulsen ankommer til denne weekends Padborg Open som den førende kører i den nye Advan Cup.

Men det faktum at han fører mesterskabet efter de to første afdelinger på Jyllands-Ringen, betyder også at han ankommer til Padborg Park med mest succesballast i hans Peugeot 307 EPO II racer.
Dette er noget der påvirker bilens køreegenskaber i negativ retning, samtidig med at det også tager hårdt på bremserne, så der er lagt op til hårdt arbejde for Casper, hvis han skal fastholde føringen i mesterskabet, hvor han i øjeblikket har 1 points forspring til nummer to.


(Foto: Motorsporten.dk)

Succesballast til Padborg Open:
Casper Lind Poulsen +60 kg
Kim Lund +40 kg
René Hoff +40 kg
Peter Juhl Jensen +40 kg

For at være så godt rustet til opgaven som muligt, var Casper på Padborg Park for at teste med den 'tunge' racer i mandags, her fik han sammen med teamet indarbejdet et godt setup til Peugeot raceren, hvilket betød at han kunne slutte dagen af med at sætte ganske konkurrencedygtige tider.

"Padborg Park er en af de baner jeg har det rigtig godt med, og efter mandagens test som gik rigtig godt, tror jeg at det er muligt at køre top 4 placeringer hjem på trods af al succesballasten" - udtaler Casper Lind Poulsen.

Advan Cup tidsplan ved Padborg Open:

Lørdag den 20. maj:
10:00 - træning
14:30 - tidtagning

Søndag den 21. maj:
10:05 - 1. løb
13:05 - 2. løb


Hr. Nielsen


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.