ARTS
 

VM Zink klar igen

 
11/05/04 - Efter den flotte sæson start på Jyllands-Ringen for et par uger siden, så er Team VM Zink Umicore kørerne, David Falch, Klaus Verner samt Lars Vendelbo, nu klar til den kommende weekends løb på Padborg Park, hvor 3. og 4. afdeling af Yokohama Cup mesterskabet køres.

Alle tre Peugeot 307 racere er siden løbet på Jyllands-Ringen blevet gået igennem fra for til agter, uden at der dog skulle foretages andet end almindelig service på de to nye EVO-2 modeller som køres af Falch og Verner.
Til Vendelbo's EVO-1½ er der nu fremskaffet nye forreste støddæmpere/fjederben, således at det nu skulle blive mulig at få de rette camber vinkler på raceren, noget som Vendelbo døjede med på Jyllands-Ringen.


David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk)

Team VM Zink Umicore's mekanikere vil også prøve et helt nyt setup på Falch og Verners EVO-2 racere, som skulle passe de 'stive' racere godt til løbet på Padborg Park.


Klaus Verner.
(Foto: Motorsporten.dk)

Om forventningerne til weekenden udtaler teamchef Lars Vendelbo:
"Vi havde en rigtig god weekend på Jyllands-Ringen, hvor vi tog fem ud af seks podiepladser, og det er vores mål at vi igen på Padborg Park skal have alle tre biler indenfor top 5 i klassen.


Hr. Nielsen


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.