ARTS
 

Kasper Jensen stikker af

 
11/12/07 - i Danish Race League
Anden afdeling af Danish Race League, DRL, er netop afviklet, og som i sæsonpremieren på Curitiba, er det DTC-køreren Kasper Jensen, der løber med en dobbeltsejr.

Den 24-årige ålborgenser satte pole position op til første af de to løb på hollandske Zandvoort, der lagde sin bugtede asfalt til tredje og fjerde løb i online-ligaen i Race 07-spillet.

Dobbeltsejren betyder, at den regerende mester nu er på 400 point i toppen, 41 point foran Jesper Davidsen, tidligere Citroen Saxo- og Renault Clio Cup-mester.

Kasper Jensen krydser målstregen knap ti sekunder foran nærmeste konkurrent i første løb. Det er Thor Qualmann, der også slutter toer i andet løb, denne gang dog kun otte tiendedele efter Jensen. Det er naturligvis en glad Kasper Jensen, der har fået fuld valuta indtil nu i DRL. Men BMW-køreren er ikke sikker på, at han kan holde de 100 procent ved næste afdeling.

"Det er jo en rigtig fin statistik, jeg havde en god fart i bilen og havde regnet med at være med helt i front. Dog havde jeg ikke troet, jeg kunne vinde løb 2, da Zandvoort er lidt svær at overhale på, men jeg fik en god start, og så gik det bare derudaf. Så nu må jeg se om jeg kan holde statistikken på Valencia. Det bliver svært, da tiderne viser, at det højst sandsynligt bliver en meget tæt kamp. Men alt i alt morer jeg mig og synes, at det er dejligt at få kørt lidt race her i den kolde vinter," siger Kasper Jensen.

Han og finske Marko Hartikainen er indtil videre de eneste, der har brudt 1:47-barrieren på Zandvoort. Kasper Jensen har i kvalifikationen kørt tiden 1:47,361, hvilket er tre tiendedele langsommere end den tid, Alain Menu satte, da WTCC gæstede banen i det virkelige liv.

"Hemmeligheden er et godt setup og at ramme den rigtige omgang. Banen er svær, og det er vigtigt at ramme alle sektorer lige i øjet. Men igen, sådan er det jo egentlig på alle baner," spøger Kasper Jensen.

Top-ti i DRL efter anden afdeling:
1. Kasper Jensen 400 point
2. Jesper Davidsen 359
3. Peter Dolmeyer 357
4. Michael Syberg 343
5. Peter Nielsen 339
6. Michael Christensen* 332
7. Søren Graungaard 329
8. Keld Elsner 326
9. Allan Pedersen 324
10. Tomas Beha 310
* Kan ændres efter evt. straf

Næste løb køres den 27. december på spanske Valencia. Læs på DRL.dk for mere information om DRL WTCC, Radical og Formel 3000.

Bo Skovfoged


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.