ARTS
 

Lars Højris vil høste point

 
03/06/08 - Lars Højris skal i den kommende weekend igen til Jyllands-Ringen for at deltage i Advan Cup klassen. Det gælder sæsonens 3. raceweekend, og Lars tager til Resenbro for at score mange point.


(Foto: Motorsporten.dk)

Inden weekendens løb ligger Lars Højris på den samlede 6. plads i Advan Cup, men det skal der laves om på, da de foranliggende er inden for rækkevidde og Autoforum Racing Team Silkeborg har igen været i gang med trimningen af Peugeot 307'eren.

Lars satser på at få hentet mange point med hjem i forbindelse med weekendens race på Jyllands-Ringen, der ifølge den seneste vejrudsigt vil blive afviklet i dejlig sommervejr. Optimale betingelser for et godt racerløb.


(Foto: Motorsporten.dk)

Desværre kommer Lars til Jyllands-Ringen med 20 kilos succesballast, men det betyder måske ikke så meget, da Autoforum Racing Team Silkeborg har opdateret Peugeot 307’eren med ny gearkasse og nye støddæmpere, så både han og bilen er klar til at tage kampen op.

Lars satser på en top-5 placering i denne weekend, det er bestemt realistisk med den speed han har lagt for dagen de foregående race weekender og han har troen på at det bliver rigtig godt i denne weekend.

Lars Højris tidsplan for weekenden:

Lørdag den 7. juni 2008:
11:10 - Advan Cup - Træning
15:10 - Advan Cup - Tidtagning

Søndag den 8. juni 2008:
10:05 - Advan Cup - Løb 1
15:05 - Advan Cup - Løb 2

Vejgaard


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.