ARTS
 

Team VM Zinc Umicore i DTC

 
30/10/04 - I forbindelde med årets præmiefest i Falkonercentret i København, oplyste Team VM Zinc Umicore at de næste sæson stiller op i DTC serien.

De tre kørere fra Team VM Zinc Umicore, Klaus Verner, Lars Vendelbo og David Falch, fik i går aftes uddelt deres medaljer for den tredobbelte sejr i dette års Yokohama Cup mesterskab, hvor de tre kørere vandt henholdsvis guld, sølv og bronze.


Det tre Team VM Zinc Umicore kørere Klaus Verner (tv), Lars Vendelbo samt David Falch (th) sagde i går farvel til Yokohama Cup ....
(Foto: Motorsporten.dk)

Under præmieoverrækkelsen kom de så med oplysningen om at de i 2005 sæsonen skifter fra Yokohama Cup til DTC klassen, samtidig med at kørerstaben skrumper med en person.

I 2005 sæsonen er det 'kun' Klaus Verner og David Falch der skal sidde bag rattet på teamets to DTC racere, hvorimod Lars Vendelbo vil koncentrere sig om jobbet som teamchef/sportsdirektør i teamet sideløbende med sin videregående uddannelse.


.... og goddag til Danish Touringcar Championship.
(Foto: Motorsporten.dk)

Team VM Zinc Umicore skrev i går formiddags kontrakt med Peugeot Sport Engineering i Slangerup, som skal levere to Peugeot 307 EPO III racere til teamet, som altså skal køres af Klaus Verner og David Falch.
De to racere bliver dem som henholdsvis Jesper Sylvest og Jason Watt har kørt her i 2004 sæsonen, men inden bilerne leveres til Team VM Zinc Umicore, så vil de blive fuldt opdateret til 2005 specifikationer.
Udover at levere racerne så skal Peugeot Sport Engineering sæsonen igennem også yde teknisk support til Team VM Zinc Umicore og deres kørere.

For sportsdirektør Lars Vendelbo, og de to nybagte DTC kørere, er målet for 2005 sæsonen at gå efter sejr 'Privat Cuppen' i DTC, samt forsøge at få bilerne med i 'Super Pole' ved samtlige løb.


De tre dominerende kørere i den store Yokohama Cup klasse, her foreviget i samme rækkefølge som de sluttede i mesterskabet, Klaus Verner forrest, Lars Vendelbo på anden pladsen og David Falch på tredje pladsen, skifter nu over til DTC.
(Foto: Motorsporten.dk)

To af de tre Peugeot 307 racere som kørerne har benyttet i 2004 sæsonen er sat til salg, og den ene af dem er allerede solgt.

En af EPO II modellerne forbliver i teamet, og skal køres af Kasper Lind Poulsen i den store Yokohama Cup klasse for biler mellem 1601 og 2000 cc.
Den anden EPO II racer er solgt til en kører fra den lille Yokohama Cup klasse.
Og det er således 'kun' EPO I½ modellen, som Lars Vendelbo kørte i denne sæson, som nu mangler at finde en ny ejer.

Læs også:
29.10.2004 - VM Zinc Umicore flytter til DTC


Hr. Nielsen


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.