ARTS
 

Sæsonens første sejr til Casper Lind Poulsen

 
22/05/06 - Men den mesterskabsførende må nu dele førstepladsen med Kim Lund
Forud for weekendens Padborg Open var det Casper Lind Poulsen, Vemmelev, der havde lagt sig i front af Advan Cuppen.

Ikke bare i toppen af mesterskabstabellen, men også når det gjaldt de kørere, som skulle have mest succesballast i deres biler på baggrund af resultaterne ved sæsonåbningen, og netop den store ballastmængde gjorde vestsjællænderen til en dark horse i det sønderjyske.

Alligevel formåede Casper Lind Poulsen på bedste vis at forsvare sin mesterskabsføring. I sin hvide og sorte Peugeot 307 vandt han således sæsonens første sejr i dagens indledende løb trods hårdt pres fra en velkørende Michael Pedersen, Vordingborg, men i det andet løb var heldet ikke med ham. Sejren gav ham startposition seks til dette løb, men her var Casper Lind Poulsen lidt for pågående overfor en konkurrent, og da han derfor måtte indkassere en strafbane for forseelsen, satte han så meget tid til, at han endte på løbets tiendeplads.


Casper Lind Poulsen (sort og hvid bil) lagde sig i front på Padborg Park og vandt sæsonens første sejr i Advan Cuppen
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Men selv om Casper Lind Poulsen fortsat er nummer et i tabellen, så er han ikke alene om at have denne ære. Den skal han i de næste tre uger dele med Kim Lund, Silkeborg. Midtjyden førte sig relativt beskedent frem i første heat, men i det andet skød han fra pole position frem og tog sæsonens anden sejr og kom dermed á points med Casper Lind Poulsen.

Dagens sensation på Padborg Park var Peter Olsen, Havdrup. I en alder, hvor de fleste racerkører for længst har stoppet deres aktive karriere, er den 50-årige Peugeot-kører først for alvor kommet i gang med sin.

Allerede under lørdagens våde tidtagning lagde sjællænderen grundlaget til et flot avancement i Advan Cuppen. Her blev han noteret for tredjebedste tid, hvilket udløst et af de i alt seks bonuspoints, som fordeles efter tidtagningen. Men også i løbet fortsatte Peter Olsen de gode takter. Første heat sluttede han således på en tredjeplads, og efter at have fået sin første pokal var han så klar til at starte andet heat fra fjerdepladsen.

Og minsandten om ikke Peter Olsen kørte sig to pladser frem og besatte andenpladsen efter Kim Lund. Med weekenden i det sønderjyske har han nu tredoblet sit pointtal, og det betyder, at Peter Olsen med dagens resultater avancerede fra en sjette- til en tredjeplads i den samlede stilling.

Den position havde Peter Juhl Jensen, Hejnsvig, inden dags to løb. Imidlertid formåede den overraskende vinder af løbet på FDM Jyllandsringen for tre uger siden slet ikke at komme med ind i kampen på Padborg Park. Hans orange Peugeot 106 manglede kort og godt fart, og en enkelt top 10-placering var det bedste, det kunne blive til.

Morten AlstrupCopyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.