ARTS
 

Vi skal frem i feltet

 
11/05/05 - Efter en tilfredsstillende debut i DTC serien, så satser LV-Motorsport på at rykke lidt frem i feltet ved Padborg Open der køres den kommende weekend.

Siden Åbningsløbet på Jyllands-Ringen, har teamet været nede og teste en gang på Padborg Park sammen med Peugeot Sport, en test der for det meste foregik på en regnvåd bane.


David Falch og Klaus Verner.
(Foto: Motorsporten.dk)

For kørerne, Klaus Verner og David Falch, var det første gang at de fik testet med DTC racerne i regnvejr, og det tilførte både dem og teamet megen nyttig erfaring med de to Peugeot 307 racere.

Baseret på denne, og tidligere testkørsler på Padborg Park, så har LV-Motorsport valgt at satse på nye gearinger i den ene af racerne til weekendens løb - det bliver Klaus Verner der skal køre med de nye gearinger, og han håber at de vil passe bedre til banen.


Klaus Verner.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi havde en god testdag, og det var rart at få prøvet raceren i regnvejr, alt gik fornuftigt og vores tider var gode" - udtaler Klaus Verner - "vi er nu optimistiske forud for weekenden, og det er vores mål at kunne rykke 4 - 5 pladser frem i feltet."

"Jeg glæder mig til at skulle deltage i en hel DTC løbsweekend, og udfra sidste uges testtider, så er mit første mål en plads i Super Pole, og så må vi se hvad det mere kan blive til, men et slutresultat i top 3 i Privat Cuppen vil være perfekt" - udtaler David Falch.


David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk)

Også sportsdirektør Lars Vendelbo glæder sig til weekendens løb:
"Lige nu er racerne ved at blive gået igennem efter testen, alle sliddele bliver skiftet, og ud fra vores testresultater i sidste uge, glæder jeg mig til weekendens løb på Padborg Park, hvor det er mit håb at vi får begge biler med i Super Pole."


Hr. Nielsen


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.