ARTS
 

LV-Motorsport klar til 'Juniløbet'

 
06/06/05 - på Jyllands-Ringen den 11. og 12- juni
Efter næsten en måneds pause for LV-Motorsport, og de øvrige deltager i DTC serien, så er teamtet nu klar til at tage kampen op igen den kommende weekend.

Den lange pause er blevet brugt på at gå racerne igennem fra for til agter, udskifte samtlige sliddele, samt sætte dem om så deres setup passer til Jyllands-Ringen.

Men det er ikke kun på værkstedet teamet har været aktive, for et par uger siden deltog Klaus Verner med sin DTC racer i Special Saloon Festivalen på Ring Djursland, hvor han kørte fire sikre sejre hjem.
Men sejrene var ikke det vigtigste den weekend, det var derimod den meget træning han fik i bilen, noget der har manglet tid til op til sæsonens første to løbsweekender.


Klaus Verner.
(Foto: Motorsporten.dk - Anders Molin)

"Der har været travlt på vores værksted med at gøre bilerne klar til 'Juniløbet', samtidig med at vi også har arbejdet på vores Yokohama Cup bil" - udtaler sportsdirektør Lars Vendelbo - "Efter weekenden på Ring Djursland, så har Klaus nu fundet både tilliden til, og farten i, bilen."

"Jeg fik en god 'pokaltræning' på Ring Djursland" - udtaler Klaus Verner med et smil, og fortsætter mere alvorligt - "vi fik lært en masse om bilens opsætning, den har mange flere justeringsmuligheder end vi er vant til, og selv om vi har fået fortalt en masse, så lærer man mest ved at drage egne erfaringer. Mit mål for weekenden må i første omgang være at komme i Super Pole."


David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk - Anders Molin)

Teamets anden kører David Falch har 'ferieret' siden løbet på Padborg Park, men også han er opsat på at køre et flot resultat hjem til teamet den kommende weekend:
"Jeg har været en uge på Kreta med familien, og fået ladet batterierne op igen, derudover har jeg fremstille mange nye dele til racerne, så der har været nok at se til i pausen" - udtaler David Falch - "nu håber jeg så at jeg kommer ud og køre noget race i weekend, og ikke strander allerede i det første sving!"
Ligesom for Klaus, så er det David's mål at komme med i Super Pole.


Hr. Nielsen


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.