ARTS
 

Mestrene fra Yokohama Cup

 
21/01/05 - på sponsorjagt til DTC
De suveræne vindere af Yokohama CUP, Klaus Verner og David Falch, vil køre DTC for fuld skrue. De har resultaterne, evnerne og bilerne, men savner sponsorer for at kunne indtage nye podier.

Der var ikke mere at vinde i Yokohama CUP for det tidligere Team VM Zinc Umicore med David Falch, Lars Vendelbo og Klaus Verner. De vandt guld, sølv og bronze i deres tredobbelte sejr i 2004 og besluttede sig derfor for at køre DTC i 2005. Det nye Team LV-Motorsport har Klaus Verner og David Falch som kørere og Lars Vendelbo som teamchef.

Jagten på sponsorer til DTC er derfor gået ind for Team LV-Motorsport. Derfor har de inviteret en række virksomheder, mulige sponsorer og journalister til sponsorbriefing fredag den 28. januar 2005 kl. 15-17 hos Peugeot i Kgs. Lyngby hos Aggerholm Biler.

Går benhårdt efter resultater
"Da vi alle tre kom ind på en første-, anden- og tredjeplads, var det klart, at nu skulle vi køre DTC. Vi glæder os meget til at køre DTC, og vi går benhårdt efter resultater lige fra starten," siger teamchef Lars Vendelbo.


(Foto: Sander & List)

De to kørere David Falch og Klaus Verner har tilsammen haft 38 podieplaceringer de sidste to år, og de har klare mål: at vinde "Privat Cuppen" i DTC samt at få bilerne med i "Super Pole" ved samtlige løb. Til hjælp har de to nye Peugeot 307 GTI "EPO" 3, leveret af Peugeot Sport Engineering, men de mangler sponsorer.

"Vi har viljen, bilerne og resultaterne, men vi vil gerne have flere sponsorer, så vi kan sikre os endnu bedre resultater i DTC. Blandt andet vil en kommende hovedsponsor kunne være med til at bestemme en eventuel tredje topkører. Vi kan tilbyde de kommende sponsorer en unik aftale med spændende markedsføringsmuligheder," siger Lars Vendelbo.

Opkald teamet efter dig selv
Som noget helt unikt kan hovedsponsoren få et team opkaldt efter eget navn. Men et sponsorat kan åbne op for endnu flere utraditionelle markedsføringsmuligheder. Man kan for eksempel låne biler til udstillinger, messer eller events. Sponsorer har også mulighed for at give deres kunder og forretningsforbindelser en oplevelse på racerbanen, hvor de kan bruge VIP-loungen og blive en fast del af teamet til hvert løb.

Kom til sponsorbriefing fredag den 28. januar 2005 hos Aggerholm Biler på Firskovvej 19-23, i Kgs. Lyngby.

For yderligere information kontakt
Teamchef Lars Vendelbo på telefon 28 44 26 18 eller info@lv-motorsport.dk.

Lars Vendelbo bor i Århus. Klaus Verner bor i Silkeborg. David Falch bor i Roskilde.

Sander & List

Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.