ARTS

'Trulli' på banen igen

30/09/08 - Den kommende weekend får sportsdirektør Lars 'Trulli' Vendelbo fra Autoforum Racing Team Silkeborg sit comeback som aktiv kører, det sker i forbindelse med Danish Endurance Championship løbet på Padborg Park.

Det er efterhånden en del år siden Lars Vendelbo sidst var aktiv på selve asfalten, men det bliver der lavet om på her i weekenden på Padborg Park, hvor han skal deltage i 4-timers løbet, sammen med Jac Møller og Niels Borum.

Sidst Lars var på banen var i sæsonen 2004 hvor han sammen med Klaus Verner og David Falch totalt dominerede Yokohama Cup klassen for 2000 cc. biler.
De tre kørere besatte første, anden og tredje pladserne i mesterskabet, og her tog Lars sig af anden pladsen.

Som aktiv kører husker de fleste nok Lars som deltager i Yokohama Cuppen, men han har faktisk tidligere deltaget i 4-timers løb, sidst i 2003 hvor han sammen med Klaus 'Velo Verner' og David 'Barrichello' Falch lå til en samlet sejr i løbet indtil det sidste pitstop, hvor den person der styrede stopuret tilsyneladende led af dyscalcsi - hvilket kostede teamet en lang stop'n'go straf og dermed sejren, teamet (The Dream Team) sluttede dog alligevel på 3. pladsen.

Til weekendens 4-timers løb på Padborg Park bliver Lars, som nævnt, teamkollega med Jac Møller og Niels Borum, de stiller op i en BMW Mini Challange racer fra Stefan Kaas Racing, en racer som Møller og Borum har stor erfaring med fra de tidligere DEC løb i år.

Det bliver i denne BMW Mini at Lars 'Trulli' Vendelbo får sit comeback.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg glæder mig meget til at komme på banen igen, køre sammen med mine to teamkollegaer og forhåbentlig køre et pænt resultat hjem. Mini'en er en rigtig fin racer, som fik meget ros med på vejen af den tidligere 'gæstekører' - DTC køreren Martin Jensen - så jeg ser frem til en god weekend og et godt comeback" - udtaler Lars 'Trulli' Vendelbo.