ARTS
 

Imorgen leveres den første DTC racer

 
23/11/04 - til LV-Motorsport
Som bekendt så skifter det mesterskabsvindende team fra den store Yokohama Cup, Team VM Zinc Umicore, næste sæson til DTC serien, og i morgen får de den første af deres racere leveret.

Team VM Zinc Umicore skifter deres tre Peugeot 307 EPO modeller ud med to Peugeot 307 DTC racere fra Peugeot Sport Engineering i Slangerup.
Onsdag modtager teamet den første af de to racere, det er den racer som tidligere blev kørt at Jesper Sylvest, siden afslutningen på denne sæson, så er raceren blevet totalt renoveret samt opdateret til 2005 specifikationer.


(Foto: Ib Trebbien / Sport One)

Hvor Team VM Zinc Umicore i år kørte med tre biler, kørt af Klaus Verner, David Falch samt sportsdirektør Lars Vendelbo, så vil sidstnævnte næste sæson helt og holdent hellige sig hvervet som sportsdirektør i LV-Motorsport, som teamet kommer til at hedde i 2005 sæsonen, mens Klaus Verner og David Falch skal tage sig af kørslen.


(Foto: Ib Trebbien / Sport One)

Det er endnu ikke bestemt hvornår teamets anden racer - "5 watt'eren" - den racer som Jason Watt kørte i 2004 sæsonen skal leveres, ligesom der heller ikke er planlagt noget testprogram for teamet endnu.


(Foto: Ib Trebbien / Sport One)

De tre Peugeot 307 EPO racere som i år indbragte Team VM Zinc Umicore kørene de tre første pladser i mesterskabet i den store Yokohama Cup klasse, har nu alle fundet nye kørere til den kommende sæson.


Hr. Nielsen


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.