ARTS
 

ARTS teamet halveret denne weekend

 
15/05/08 - Når deltagerne i Danish Touringcar Championship i weekenden kører ud på Ring Djursland, bliver det kun med den ene af de to Peugeot 407 racere fra Autoforum Racing Team Silkeborg.

Af helbredsårsager har Ronni Jensen midlertidigt måtte sætte sin racerkarriere på holdt, og med så kort varsel har det ikke været muligt for teamet, at skaffe en afløser til løbet på Ring Djursland.

Det betyder at Autoforum Racing Team Silkeborg denne weekend, kun stiller til start med teamets norske kører Petter Granlund i DTC klassen.

"Vi er selvfølgelig kede af at Ronni må stoppe på nuværende tidspunkt, men samtidig har vi fuld forståelse for hans situation, og ønsker ham god bedring" - udtaler sportsdirektør Lars Vendelbo - "og han skal vide, at han altid er velkommen tilbage, når han igen er klar til det. Vi har altid været meget glade for at have ham i teamet."

Da det er uvist hvornår Ronni Jensen kommer tilbage, og om det bliver i denne sæson, derfor er der indtil videre et ledigt sæde i en Peugeot 407 hos Autoforum Racing Team Silkeborg, hvis en seriøs kandidat melder sig.

"Hele teamet sender en varm hilsen til Ronni, alle ønsker ham fortsat god bedring, og alt det bedste i fremtiden" - slutter Lars vendelbo.


Hr. Nielsen


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.