ARTS
 

Casper går efter en top placering

 
25/02/06 - i årets mesterskab
Som vi tidligere har fortalt fortsætter Casper Lind Poulsen sin motorsportskarriere i Gr. N 2000, i 2006 skal han køre for Autoforum Racing Team Silkeborg (ARTS), med sportsdirektør Lars Vendelbo i spidsen for teamet.

Vi har talt med Casper om forventningerne til 2006 sæsonen, der er ingen tvivl om at Casper satser på et samlet resultat i den gode ende af top-3, og set i lyset af at 2005 netop gav Casper en 3. plads i hans debutsæson, til trods for mange uheld, så er det bestemt ikke helt urealistisk.


(Foto: Anders Kroer)

Casper er meget utålmodig, og vil godt i gang med den nye sæson, nu hvor hans Peugeot 307 EPO II er kommet tilbage fra maleren. Bilen skifter i år farve fra at have en hvid grundfarve, til nu at være mat sort, og dermed har den samme farve som ARTS's to DTC racere.

Casper skal ud og test lige så snart sneen er væk, for han vil satse på den helt optimale forberedelse til 2006 sæson starten.


(Foto: Anders Kroer)

Sidste år var han rookie, og kom ind i Gr. N 2000 som den nye dreng i klassen, helt uden erfaring i en racerbil.
Casper kom fra go kart, og derfor var de første løb mere en tilvænning, end egentlig racing.
Det bliver anderledes i år. Teamet har styr på setup til de forskellige baner, og Casper er klar til at køre efter maksimum point allerede fra første heat.

Vejgaard


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.