ARTS
 

VM Zink kørerne klar

 
26/04/04 - Team VM Zink Umicore, der i år stiller med tre biler, kørte her i weekenden den sidste test inden sæsonen starter næste weekend på Jyllands-Ringen, hvor første og anden afdeling af Yokohama Cuppen køres.

Alle tre Team VM Zink Umicore biler er Peugeot 307 EPO-2 modeller, som deltager i klassen for biler mellem 1601 og 2000 cm3, og de skal køres af de to kørere fra sidste sæson David Falch og Lars Vendelbo, samt den nye mand i teamet Klaus Verner.
Team VM Zink Umicore må derfor siges at stille med den stærkeste holdopstilling til dette års mesterskab, da de tre kørere sidste år besatte anden, tredje og fjerde pladserne i mesterskabet, kun slået af Per Poulsen som ikke stiller op i år.
Til Falch og Verner er der opbygget to helt nye racere, hvorimod Vendelbo stiller op i en opgraderet 2003 model.


Davis Falch var flyvende i sin nye Peugeot 307 EPO-2.
(Foto: Motorsporten.dk)

Til testen på Ring Djursland var det dog kun to af teamets kørere der var tilstede, Falch og Vendelbo, og her viste specielt Falch at han er meget hurtigt kørende i år.
Efter nogle justeringer af undervognen, så var han istand til at køre helt stabile 0:59,8 tider, og det endda på brugte dæk.

Klaus Verner, deltog ikke i weekendens test, men han har to gange tidligere testet med Peugeot raceren på Jyllands-Ringen, og her fandt han Peugeot'en specielt overlegen i regnvejr, hvorimod han syntes der endnu mangler lidt i hans tørvejrs setup:
Bliver det regnvejr, så tror jeg helt sikker på top 3 placeringer, og hvis det bliver tørt, så vil det nok være realistisk at tro på en plads i top 8" - udtaler Klaus Verner med håbet om at der kommer bare lidt regn i weekenden.


Hr. Nielsen


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.