ARTS
 

To nye motorer

 
15/06/04 - til Team VM Zinc Umicore
For at være optimalt forberedt til weekendens løb på Padborg Park for Yokohama Cup racerne, så har Team VM Zinc Umicore fået to nye motorer hjem.

De to nye motorer, der kommer fra Peugeot Sport Engineering i Slangerup, er i øjeblikket ved at blive monteret i henholdsvis Klaus Verner's og David Falch's Peugeot 307 EPO-2 racere.

Hertil udtaler teamchef Lars Vendelbo:
"Med de to ny motorer i Klaus' og David's racere forventer vi igen at kunne være med helt oppe foran, for nu skal der igen køres point ind til mesterskabet."


De tre Team VM Zinc Umicore kørere ved deres sidste optræden på Padborg Park, hvor teamet kom hjem med tre podie placeringer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Vendelbo's egen racer, EVO-1½ modellen, har siden sidste løb været udstillet hos Cark F a/s i Vallensbæk, og er nu ved at få en serviceoverhaling, så også den er helt klar til Padborg Prix den kommende weekend på Padborg Park.

"Vi er fuldt indstillet på at følge vores nye motto 'De skal have baghjul', og jeg tror nok at vi skal klare det på Padborg Park" - udtaler Klaus Verner, der er lidt 'træt' af at teamet slet ikke havde nogle kørere på podiet ved det sidste løb - "Vi trænger til igen at få armene lidt op i luften" - er hans afsluttende bemærkning.

David Falch tilføjer - "Kablet skal bare holdes stramt denne weekend, så må vi håbe at det hele holder, og at vi har lidt held med os. Der skal point ind på kontoen nu, hvis vi skal genvinde mesterskabet. Jeg har dog den fordel denne weekend at jeg kører helt uden ballast, og jeg håber at det kan hjælpe mig lidt."

Da der denne weekend ikke køres løb for DTC klassen, så stiller Flemming Olsen fra Peugeot Sport Engineering sig denne weekend til rådighed for Team VM Zinc Umicore's tre kørere.


Hr. Nielsen


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.