ARTS
 

Fornuftigt resultat til Casper

 
07/05/07 - Autoforum Racing team Silkeborg køreren Casper Lind Poulsen kom hjem fra Åbningsløbet på Jyllands-Ringen med et fornuftigt resultat, efter debutweekenden i Casinoportalen Clio Cup.

Casper lagde hårdt ud i den første træning med at være 5. hurtigst med tiden 1:16,357, og glæden var stor over at han helt bestemt hænger med de hurtige også selvom han er debutant i klassen.

Under kvalifikationen var Casper igen med fremme med tiden 1:16,541, kun marginalt ringere end under den fri træning, og det gav så Casper Lind Poulsen start plads 8 til første heat.


(Foto: Motorsporten.dk)

1. heat gik fornuftigt uden at Casper kunne følge med de aller hurtigste, og han endte på 8. pladsen, men kun 4,409 sekund efter vindende Petter Granlund, så tæt er kampen i Clio Cuppen

Efter lørdagens race gennemgik ARTS teamet bilen, og man fandt nogle ting som kunne forbedres, og det skulle vise sig at være værdifuldt.

Casper Lind Poulsen blev i søndagens heat nummer 6, ikke helt det der var håbet på, men Clio Cup er en uhyggelige stærk klasse hvor kokurrencen er hård, så Casper er ikke så skuffet endda.
"Klassen er rigtig hård" - som han siger - "men jeg skal nok komme efter de hurtigste."

Casper er alt i alt godt tilfreds med denne Clio Cup debut weekend, næsten gang Casper skal køre er ved Copenhagen Racing Grand Prix på Sturup Raceway den sidste weekend i maj.

Vejgaard


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.