ARTS
 

Casper var flyvende på Padborg Park

 
22/05/06 - Casper Lind Poulsen kom til Padborg Park som den førende i Advan Cup'en, hvilket betød at hans peugeot 307 EPO II racer var udstyret med 40 kilo succesballast til dette løb.

Den første træning blev kørt lørdag formiddag i regnvejr, her var Casper 3. hurtigst med tiden 1:17,851. Hurtigste mand i denne session var John Gammelgård Jensen i hans Ford Escort RS 2000, med tiden 1:16,054, så der var lidt for Casper og holdet bag bilen og gruble over inden kvalifikationen senere på lørdagen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Ved kvalifikationen strøg Casper Lind Poulsen helt til top med tiden 1:18,681, sat meget våd og glat bane. Casper var 0,260 sek. hurtigere end Michael Skipper Pedersen i Ford Fiesta ST 150 på 2. pladsen. Det betød at Casper skulle starte forrest ved det første løb søndag.

Casper startede fra poleposition i hans Peugeot 307 til søndagens første løb, den plads holdt han løbet igennem, og han indtog derfor øverste plads på podiet og fik dermed maksimalt udbytte af første heat. Bagsiden af den medalje betyder at Casper starter fra 6. pladsen til søndagens andet heat.


Casper Lind Poulsen øverst på skamlen efter det første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Starten var ikke optimal for Casper, og selvom der blev presset på endte det med at han indtog 7. pladsen efter første omgang. På 4. omgang bliver Casper presset af Leon Sørensen, men Casper afviser fornemt.
På 5. omgang laver Michael Skipper Pedersen en kørefejl på vej ud på langsiden, og her er Casper ikke sen til at udnytte situationen, og han er derefter oppe på 6. pladsen.

Herefter begynder det dog at halte lidt for Casper, og på 7. omgang er han tilbage på 11. pladsen. Han ender dog på 10. pladsen hvilket han selvfølgeligt ikke er tilfreds med.
Løbet endte med en sejr til Kim Lund Johansen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kasper er dog stadig optimist, og tror på at han kan vinde Advan Cup'en i år og som bilen har kørt indtil nu, så er det bestemt ikke urealistisk.

Efter weekendens løb er det Casper Lind Poulsen og Kim Lund der ligger i spidsen for Advan Cup'en, begge med 76 point, på tredje pladsen er det Tim Søndergaard med 55 point.

Næste afdeling af Advan Cup'en køres allerede i den kommende weekend på Ring Djursland.

Vejgaard


Copyright 2001-2009, LV-Motorsport og Motorsporten.dk.