Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.

FIA Formula 3

Ingen point til Christian Lundgaard i Frankrig

23/06/19

Det var en skuffet Christian Lundgaard, der måtte forlade Paul Ricard banen i Frankrig uden point, da anden afdeling af årets Formel 3 mesterskab blev afviklet i weekenden. Allerede i fredagens kvalifikation stod det klart, at bilens setup ikke var perfekt og Christian Lundgaard, der kører for ART Grand Prix og er en af favoritterne til at vinde mesterskabet, måtte tage til takke med en startplacering som nummer tolv i løb et.

(Foto: Joe Portlock)

Ved lørdagens løb et blev Chritian Lundgaard involveret i kontakt med konkurrenterne i de første par sving, hvilket gav en skade på ophænget og Lundgaard måtte køre i pit og udgå efter første omgang. Det betød, at Christian Lundgaard skulle starte som nummer 27 i løb to, der blev afviklet søndag formiddag. Men der manglede fortsat fart i bilen, så selvom Lundgaard avancerede 12 pladser og sluttede som nummer 15, så var det langt fra det resultat den talentfulde Renault Formel 1 juniorkører havde sat næsen op efter.

“Jeg er selvfølgeligt skuffet efter en svær weekend, hvor vi aldrig fandt den fart vi havde i Barcelona" Fortæller Christian Lundgaard. "En DNF på første omgang af løb et gav et svært udgangspunkt for løb to, hvor vi ikke formåede at hente point på trods af 12 hentede placeringer. Mesterskabet er heldigvis langt, og jeg ser frem til at tage revanche på Red Bull Ring næste weekend”.