Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

Syddjurs Racing tager sølv i Danish Endurance Championship

Danish Endurance
Championship

18/09/17

DEC - Danish Endurance ChampionshipSøndag den 3. september stod det endelige opgør i dette års Danish Endurance Championship. Ved løbets start var intet givet på forhånd, da mesterskabets endelige placeringer kun var adskilt af ganske få point bilerne i mellem.

Allerede under træningen søndag morgen viste 111’eren gode tendenser og startede som to’er i sin klasse, da løbet blev sat i gang søndag formiddag. Finaleløbet løb over seks timer og 15 minutter, og Rasmus tog som vanligt det første stint i 111’eren.

Kort efter start punkterede bilen, og Rasmus måtte returnere til pitten, hvilket desværre kostede ham et par minutter og dermed også nogle placeringer i klassementet.

Henriks fineste opgave i andet stint var at køre omgange ind på de forankørende biler. Desværre bliver 111’eren kørt af i Big Mag-kurven af en anden kører, og bilen må assisteres tilbage til pitten af fejebladet. Heldigvis havde bilen ikke taget mekaniske skader, og kunne uden videre optage ævred. Også i tredje stint, med Rasmus bag rattet, blev 111’eren igen kørt af banen, men kunne fortsætte løbet uden assistance.

Ved løbets afslutning kørte Henrik 111’eren over målstregen som vinder af løbets tredjeplads, men samlet som sølvmedaljevindere af Danish Endurance Championship 2017.

Syddjurs Racing vil gerne takke både sponsorer og støtter for den fantastiske opbakning sæsonen igennem. Det betyder alverden for et lille og ambitiøst team.