Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

Danish Endurance
Championship

03/05/14

DEC - Danish Endurance ChampionshipBut we will be back
Årets første DEC løb blev kørt lørdag eftermiddag og for Frederik Nymark blev det en personlig succes selv om det ikke blev til en pokal.

Jannik Larsen, Ross Rossen og Frederik Nymark er klar til 4 timers løbet på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

I kvalifikationen kørte Frederik teamets Porsche 911 GT3 ind på en tredje plads foran to hurtige Ferrari biler. Dette var et godt udgangspunkt i et felt med 22 tilmeldte biler.

Frederik kørte bilen ind på en tredjeplads i kvalifikationen.

Jannik Larsen startede løbet i bilen. Den erfarne langdistance kører havde en del gode kampe i sit stint hvor han efter hårdt arbejde, en stabil og rigtig flot kørsel kunne køre i pit efter 78 omgange hvor han overlader bilen til Frederik Nymark på en andenplads.

Jannik Larsen var rigtig godt med helt fra starten af løbet.

Da bilen er blevet tanket og monteret med nye dæk kommer Frederik på banen som nummer tre. Han tager hurtigt kampen op med de forankørende. I løbet af hans stint kæmper han sig frem til en førsteplads i feltet.

Frederik er tæt på at tage førstepladsen i løbet.

Efter omkring halvanden time i bilen overlod Frederik bilen til Ross Rossen. Ross havde efter kun 2 omgange på banen et uheld og teamet måtte trække bilen ud af løbet

Da Nymark Racing havde sundet sig lidt, havde de kun en ting og sige: We will be back

Næste gang Nymark Racing deltager i DEC serien bliver den 31 maj på Ring Djursland, hvor de igen tager imod gæster og sponsorer.