Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

Ferrari Weekend - race 2 - resultat

207 Spider Cup
DK

26/06/11

207 Spider Cup0,467 sekund skilte de to Peugeot 207 Spider Cup deltagere Lasse S. Jakobsen og Rasmus Wendelboe da de kørte over målstregen i klassen andet løb, der samtidig var dagens sidste løb i forbindelse med Ferrari Weekend'en på Padborg Park.
Mens der var tæt kamp om første og anden pladserne, var der mere luft ned til køreren på tredje pladsen, det var Allan Olsen der her var tæt fulgt af Morten D. Jensen, kun med 0,457 sekund sikrede Olsen sig den sidste podieplacering.

Lasse S. Jakobsen kunne slutte løbet foran Rasmus Wendelboe.
(Foto: Motorsporten.dk)