Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

Legend Car Cup

Historisk Festival - race 2

Legends Cup
29/05/10

Legends Car CupNicholai Sørensen i sin Ford Sedan 34 samt 37 Ford Sedan køreren Paw Klamer var i meget tæt kamp om topplaceringerne i Legend Cup klassens andet løb ved Historisk Festival på Padborg Park - kun 0,2 sekund skilte de to kørere hen over målstregen, og det var med favør til Nicholai Sørensen.
Cirka et sekund bag de to duelanter kom Kenneth Jensen i sin Ford Sedan på 3. pladsen, og han havde lige over 4 sekunders forspring ned til Legend Coupe køreren Jannik Larsen på 4. pladsen.

15 8 Morten Troelsen Ford Sedan 34 13:58,800 -1 omg. 11

#18 Laurids Jensen, der sluttede løbet på 7. pladsen, kørte løbets hurtigste omgangstid, den lød på 1:10,852 og blev sat på 12. omgang.