Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

Corgi Legends Cars Championship

Padborg Park - Finaleløbet - race 1

Legends Cars
11/10/09

Gæstekørerne holder sig ikke tilbage i Legends Cars klassen, i det første af dagens tre løb besatte de både 1. og 3. pladserne!
Løbet blev vundet af nummer to i dette års Renault Clio Cup mesterskab Michael Christensen, han krydsede målstregen 2,4 sekund foran mesterskabsførende Ronnie Bodekær, knapt 20 sekunder efter vinderen kom DTC Invitation Only køreren Martin Marrill på 3. pladsen.

Morten Troelsen blev udelukket for påkørsel af Jannik Larsen på første omgang.

10 8 Morten Troelsen Ford Sedan DSQ -

(Tidtagning og resultatservice af DataPower v/Torben Lund)

Løbets hurtigste omgangstid blev kørt af Lars Lindholst, da han på 13. omgangs satte tiden 1:11,191.