Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk

Int. Touringcar

Jack var suveræn i den forgangne weekend

16/09/08

- men han var også lidt uheldig . . .
Danske Jack Lemvard sikrede sig i sidste måned vindertitlen i den asiatiske Touring Car serie ATCS 2000. Han blev efterfølgende sendt til Tyskland, for at prøve kræfter med den tyske elite, i en tilsvarende serie for at se om han også kunne klare sig godt nok uden for Asien.

Ideen bag dette initiativ med at deltage i den tyske ADAC Procar serie er evt. at få det danske talent Jack Lemvard til at køre med i WTCC en skønne dag ude i fremtiden.

Jack Lemvard’s første 2 løb var på Oshersleben i Tyskland, hvor han suverænt vandt begge løb, og han satte også hurtigste tid i begge løb.

Jack’s næste prøve var på EuroSpeedway Lausitzring, hvor han ugen efter skulle køre på endnu en bane som han aldrig før havde set. Jack var i alle træninger den hurtigste kører på banen, men under tidtagningen fik han et problem med bilen, og fik ikke kørt mere end 1 omgang, og da reglerne siger at man som minimum skal køre 3 omgange med bilen hvoraf den bedste tid skal gælde, fik han besked om at han skulle starte sidst på 23. pladsen.

Jack kørte sig hutigt op igennem division 3 og 2 bilerne, allerede på den første omgang kørte han imponerende fra 23. pladsen til 9. pladsen og fortsatte sin vej frem igennem division 1 bilerne, og kørte da også den hurtigste tid på sin vej op igennem feltet, men han kom “kun” op på en 6. plads i første løb.

I det andet løb blev det til en fjerde plads, og igen var han manden der kørte den hurtigste omgang.

Jack er nu, selv om han kun har deltaget i 2 ud af sæsonen’s indtil nu 6 løb, oppe på en 5. plads og er kun 1 point efter Andri Romanov på 4. pladsen og 5 point efter Jens-Guido Weimannpå 3. pladsen. Der er stadig 2 løbs weekender tilbage, med totalt 4 løb, så der er stadig muligheden for at slutte på en top placering.

Næste løb er på Sachsenring den 20-21. September.